De carrière van Bram Moszkowicz

Abraham Maarten ‘Bram’ Moszkowicz is geboren op 26 juni 1960 in Maastricht. Hij is, net zoals zijn vader en drie broers, beëdigd als advocaat. Samen met hun had hij een eigen advocaten kantoor genaamd Moszkowicz Advocaten.

In zijn carrière heeft hij veel bekende cliënten verdedigd zoals de Surinaamse legerleider Desi Bouterse, vastgoedmagnaat Willem Endstra, politicus Geert Wilders, Willem Holleeder en Cor van Hout. In 2015 gingen een aantal van Brams vennootschappen failliet en in 2019 werd hij persoonlijk failliet verklaard.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CASPER RILA (@casperrila_photographer)

De jurist was die tijd en nu ook nog te zien in meerdere televisieprogramma’s. Zo was tot 2015 te zien in RTL Boulevard als de misdaaddeskundige. Daarnaast was hij ook te zien in een aflevering van Zomergasten, College Tour en PowNews. Verder speelde hij ook een hoofdrol in een aantal televisiereclames zoals in die van Centraal Beheer, de Leidse Onderwijsinstelling, Robijn vlekverwijderaar en The Public House of Art. Toen hij opnieuw toegelaten wilde worden in de advocatuur werd hij gevolgd door John van den Heuvel, wat uiteindelijk de documentaire Bram Moszkowicz: Erop of Eronder werd. Ook weten veel mensen dat hij van 2010 tot 2012 een relatie had met de RTL-presentatrice Eva Jinek.

De villa in ‘s-Graveland

Nu zetten Bram Moszkowicz en zijn vriendin Nienke Hoogervorst de hoekwoning met een woonoppervlakte van 148 vierkante meter te huur. Er zijn in totaal drie slaapkamers en een badkamer. Wel zijn er twee toiletten in het huis te vinden. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen. Verder heeft het huis een gezellige woonkamer en een eetkeuken met al het benodigde inbouwapparatuur en openslaande deuren naar het terras. Naast dat de villa een prachtig uitzicht heeft over de weilanden, ligt het aan de Vaart waar je ’s zomers ook lekker in kunt zwemmen.

De villa staat voor onbepaalde tijd te huur voor 2000 euro per maand. Hiernaast moet er wel een eenmalige waarborgsom van 4000 euro worden betaald. Mocht je het huis liever willen kopen? Dan kan dit ook. Zo staat de woning te koop voor 850.000 euro. Waar Bram en Nienke nu gaan wonen is nog niet bekend.

De villa van Bram Moszkowicz- Woonkamer

De villa van Bram Moszkowicz- eetkeuken