Grootste villa in hartje Noordwijk aan Zee

In de plaats Noordwijk aan Zee, met zijn mooie boulevard en vele voorzieningen, staat een ware droomvilla te koop. Deze villa werd gebouwd net voor de eeuwwisseling en heeft een plek in hartje Noordwijk aan Zee. Met een adembenemend uitzicht over het strand, de Noordzee en de duinen is dit huis ideaal voor diegene die zichzelf altijd als echte natuur- en/of strandliefhebber bestempeld.

Als je de eerste stappen in het huis zet valt per direct de hal op, met een prachtige marmeren vloer en een imposante, zo uit een film gekomen wenteltrap die toegang biedt tot alle verdiepingen. Via dubbele deuren kom je in de uiterst sfeervolle woonkamer, die een stijlvolle haard en een erker met uitzicht op De Grent en het Grand Hotel Huis ter Duin alles bevat. Vanuit de woonkamer stap je zo het terras, de perfecte plek om te genieten van de zonsondergang boven de zee.

huis noordwijk

Sfeervol en luxueus wonen in Noordwijk

De eetkamer, met uitzicht op zee, is ideaal voor gezellige diners met familie en vrienden. Aangrenzend vind je de droomkeuken voor elke kookliefhebber, voorzien van een groot kookeiland, hoogwaardige inbouwapparatuur en een eigen terras. De oostvleugel van de villa biedt bovendien een ruime Engelse werkkamer met toegang tot de daktuin, ideaal voor thuiswerken. Verder vind je op de begane grond een royale garderobe voor gasten, een ruim toilet en een lift die je naar alle verdiepingen brengt.

villa noordwijk

Niet 1, niet 2, maar 3 enorme slaapkamers

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers die bestempeld kunnen worden als huge. De junior suite op het zuidwesten beschikt over een privédakterras, terwijl de tweede slaapkamer op het noordwesten een privébalkon heeft. Beide slaapkamers delen een en suite badkamer. De derde slaapkamer heeft toegang tot een aparte bergkamer, die eenvoudig kan worden omgebouwd tot een extra badkamer.

In de onderbouw vind je een luxueuze suite met een ouderslaapkamer, een sportkamer en een kleed-/kastenkamer. Openslaande deuren leiden naar de achtertuin met een zonneterras. Daarnaast biedt de onderbouw een ruime parkeergarage, fietsenberging, wasruimte en technische ruimte.

Voor wie op zoek is naar een droomwoning aan zee, biedt deze villa in Noordwijk aan Zee alles wat je je maar kunt wensen. Luxe, comfort, en een adembenemend uitzicht: het is dus wel de ultieme plek voor strandliefhebbers te noemen. Bekijk hieronder meerdere foto’s (bron: Funda):

funda woning noordwijk strand

villa noordwijk

villa noordwijk

huis noordwijk