Luciano Spalletti gezien met een opmerkelijke horloge

De coach van Italië, Luciano Spalletti, werd gespot met een uniek horloge, waarvan de prijs niet eens zo heel erg hoog ligt. De Omega X Swatch MoonSwatch Mission to Neptune is een samenwerking tussen twee grote horlogemerken, die niet per se gelimiteerd is. Hierdoor is het horloge relatief goed betaalbaar, namelijk zo’n 240 euro.

Opvallend is wel dat de man die een vermogen van meer dan 20 miljoen euro zou hebben, zich niet uitslooft met een prijzig horloge, terwijl je dat bij vele andere coaches op het EK wel anders ziet. Zo loopt Gareth Southgate met regelmaat met een brute Hublot en werd Murat Yakin gespot met een Carl F. Bucherer van bijna 8.000 euro.

Het horloge: de Omega X Swatch MoonSwatch Mission to Neptune

De Omega X Swatch MoonSwatch Mission to Neptune, die de Italiaanse coach draagt, is er eentje in de kleurcombinatie blauw met zwart, die overigens perfect bij zijn pak kleurde. Bovendien is het een heerlijk sportief model voor wanneer je masculiniteit en temperament langs de zijlijn moet uiten. Het horloge dateert uit 2022, wat het extra opvallend maakt dat hij ineens aan de zijlijn bij het EK voetbal opduikt. Naast de kleur die de coach draagt, zijn er ook nog allemaal andere kleuren van dit horloge beschikbaar. De meeste van de modellen zijn vernoemd naar een planeet. Het grappige is dan ook dat de kleuren van het horloge zijn gekoppeld aan de kleuren van de desbetreffende planeten. In totaal zijn er elf verschillende modellen van dit unieke horloge beschikbaar.

Al met al kan je stellen dat het horloge van de Italiaanse coach laat zien dat je ook prima voor een lagere prijs een leuke klok kan kopen. En dat ook, ondanks dat je zoveel geld hebt. Wat doet onze Koeman? Die wordt tijdens dit EK vooral heel nederig gespot met een subtiele Apple Watch.