De woning van Ronnie Flex staat in de etalage

In de afgelopen jaren is er aardig wat veranderd in het leven van artiest Ronnie Flex. In 2021 is hij vader van geworden van zijn tweede dochter én momenteel zit werkt hij hard aan zijn – in zijn eigen woorden – ‘complexe’ relatie met Demi de Boer. Nu zijn kids groter worden, is wellicht ook de tijd aangebroken om groter te wonen. Of hij een nieuwe woning al op de kop heeft getikt, dat kunnen we jullie helaas niet mededelen. Wat we wel kunnen laten zien: de te koop staande woning in Capelle aan den IJssel. Wij geven jullie een kleine rondleiding.

 

Wat vertelt de Funda-advertentie over het huis in Capelle aan den IJssel?

Als je de woning van Ronnie Flex binnenloopt, dan valt je één ding direct op: het is helemaal strak ingericht en lijkt tot in de puntjes afgewerkt te zijn. De entree is voorzien van een garderobekast, toilet met zwevendcloset en fonteintje. De royale woonkamer (L-vorming) is voorzien van een stijlvolle visgraten pvc-vloer, knusse gas openhaard en grote ramen met uitzicht op de zonnige tuin. Verder biedt de open keuken genoeg ruimte (en technische snufjes) om jezelf uit te sloven.  Verder is er op de begane grond nog een multifunctionele kamer aanwezig, welke eventueel gebruikt kan worden als studeer- of werkkamer.

woning ronnie flex funda te koop

Op de eerste verdieping vind je een ruime overloop met inbouwspots, wat helemaal in één lijn staat met de strakke, moderne vibe van de rest van het huis. De grote slaapkamer is voorzien van airconditioner en biedt toegang tot de aangrenzende luxe inloopkasten-kamer. Hier kan je dus al jouw sneakers als een baas etaleren. Ook grenst er een badkamer aan deze zogeheten hoofdslaapkamer, wat het ideaal maakt.

Daarnaast biedt de eerste verdieping nog een extra badkamer en twee slaapkamers. Via de trap is er tevens toegang tot de ruime zolder met veel bergruimte.

De vraagprijs van de woning aan de Ringvaartpark 10 bedraagt 798.000 euro. Mocht de villa voor dit bedrag verkocht worden, dan kan de rapper rekenen op een winst van maar liefst 215.000 euro. Hoewel de status van de vrijstaande villa nu staat op ‘verkocht onder voorbehoud’, is er nog altijd een kleine kans dat jij deze woning kan bemachtigen. Zie hieronder meer foto’s van het huis van Ronnie Flex of bekijk de website van Bekende Buren:

woning met drie slaapkamers funda capelle aan den ijssel