Een absoluut pareltje in L.A.

De voormalige villa van Oerlemans kwam langs in de nieuwe aflevering van de serie FundaFun. Hierin worden de meest in het oog springende huizen die te koop staan besproken door Floris Wyers (Pure Luxe) en Leslie de Ruiter (Christie’s Real Estate Management). Deze hele brute villa sprong er voor ons absoluut uit, met zijn zeeën van ruimte en bizarre luxe.

 

Stevige winst

De familie Oerlemans stuitte in 2015 op deze opmerkelijke villa in Los Angeles, maar er moest toen nog wel het één en ander aan gebeuren. Er moest stevig verbouwd worden. Vele delen van het huis waren nog zeer oubollig, en hadden niet per se de luxe en hippe ‘LA-uitstraling’.

Keuken villa Reinout

Slaapkamer Reinout Oerlemans

Reinout Oerlemans Villa

Na drie jaar verbouwen, is het huis een absolute parel geworden en stroomt het hier van de luxe. Vele delen van het huis zijn dan ook absoluut niet terug te herkennen. Hoeveel de familie Oerlemans precies in de villa heeft gestoken, is niet bekend. Echter weten we wel dat de villa in 2021 is verkocht aan The WEEKND. Het bedrag wat de artiest hiervoor mocht neerleggen, lag wat hoger dan de koopprijs van de Oerlemansjes. Ze hebben de villa in 2021 verkocht voor zo’n 70 miljoen dollar. Maar daar heb je dan ook wel een droomhuis voor.

The WEEKND doet zijn villa in de verkoop

Blijkbaar is de zanger op de villa uitgekeken na een paar jaartjes, en heeft hij alle 3000 vierkante meter aan wooncomfort wel weer gezien. De villa heeft maar liefst negen slaapkamers, een tennisbaan, een spa met sauna, een hamam en een binnen- en buitenzwembad. Het buitenzwembad is verder verfraaid met een luxe waterval. Daarnaast zijn er voor de ontspanning ook nog een fitnessruimte en een bioscoop. O ja, en uiteraard een muziekstudio om een plaatje op te nemen.

Check hieronder een aantal foto’s van deze brute villa:

Binnenzwembad

Keuken

Oerlemans Villa

Wil je meer weten over deze prachtige villa, en over meer parels van huizen die op het internet te vinden zijn? Check dan de nieuwe video van FundaFun hieronder: