Villa in Noord-Brabant te koop op Funda

Wanneer het je niet groot genoeg kan, staat jouw droomvilla misschien wel op markt vandaag de dag. Eén van de mooiste villa’s in Oisterwijk staat namelijk op Funda. Niet alleen is het een prachtige woning van binnen én van buiten, ook heb je genoeg woonoppervlakte. Daarnaast krijg je er een perceel bij waar je u tegen zegt. De villa is gebouwd in 2011 en daarbij zijn alleen maar de beste materialen gebruikt. Zo weet je zeker dat je de komende jaren heel veel plezier aan de villa kan hebben, zonder dat je al te veel moet onderhouden.

villa in oisterwijk buitenkant

Een villa van ruim 1.028 vierkante meter wonen

In totaal heb je een woonoppervlakte van 1.028 m2. Dit is verdeeld over drie woonlagen én een kelder van 80 vierkante meter waar je gemakkelijk kan staan. Op de begane grond vind je een prachtige entree, helemaal ingericht door een architect. Vervolgens loop je een riante living in met open haard. Ook heb je een hele complete keuken, die vol zit met ingebouwde apparatuur om je kookkunsten naar een volgend level te tillen. Verder heb je nog een garage voor drie auto’s en als kers op de taart: een wellness. Onder andere met binnenzwembad en veel glas, zodat je uitzicht hebt op je perceel. En dat is ook niet mis qua grootte: 5.230 vierkante meter.

Op de eerste én tweede verdieping vind je in totaal zes slaapkamers. Genoeg om je vrienden een nachtje te laten overnachten. Ieder met eigen badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. De master-bedroom heeft zelfs een jacuzzi en een dubbele inloopdouche. Ook heb je een walk-in closet waar ook in ligbad is. Want van badkamers kan je er nooit genoeg hebben, toch?

zwembad binnen badkamer villa master bedroom villa

De prijs van de villa in Oisterwijk

De villa heeft een vraagprijs van € 4.995.000. Daarmee is het niet alleen een van de mooiste, maar ook een van de duurste villa’s van Noord-Brabant. Wil jij er dus zeker van zijn dat je écht de koning van je woonplaats bent? Dan is deze villa absoluut iets voor jou. Overigens is er nog een kleine verrassing, want op zolder is er een café nagebouwd. Zo heb je altijd een ruimte om te drinken met vrienden tot je beschikking. Het bier stroomt uit de ingebouwde tap en er is genoeg voor al je vrienden.

cafe