De voormalige ‘Villa la Vigie’ van Karl Lagerfeld

Het mooie vakantiehuis is te vinden aan de Franse Riviera. Hoewel er nog genoeg andere extravagante huizen langs de Cote d’Azur staan, is het zomerhuis van Karl Lagerfeld een van de mooiste in de regio. Villa la Vigie is sinds kort te huur voor 23.000 euro per nacht. Ja, je leest het goed. De prijzen kunnen oplopen tot wel 70.000 euro per nacht, afhankelijk van de tijd van het jaar.

De villa is gelegen op een heuveltop, aan de kust van Roquebrune-Cap-Martin in Frankrijk, met een wijd uitzicht op de heldere Middellandse Zee. Naast zes slaapkamers beschikt de villa over vier badkamers, een bibliotheek en een biljartkamer. Het vakantiehuis bestaat uit drie verdiepingen, die 600 vierkante meter beslaan. Bij binnenkomst in de villa word je begroet door een lange, strakke hal. Deze leidt je naar de eerste kamers, evenals de trap die leidt naar de tweede verdieping. En natuurlijk beschikt de woning over twee inloopkasten, hoe kon het ook anders.

Naast alle slaapkamers, badkamers en inloopkasten, beschikt de villa over twee eetgelegenheden. Naast de wat meer formele eetzaal op de begane grond, is er op de tweede verdieping een dakterras te vinden. Die kan natuurlijk niet ontbreken. Met een uitzicht op de Middellandse zee voelt het ontbijten als een cadeautje.

Nog meer te bieden dan ‘alleen’ de villa

Niet alleen de villa is een echte eyecatcher. Ook het terrein maakt het indrukwekkend. Om te beginnen met een oprijlaan met meer dan genoeg parkeergelegenheid. Deze leidt je naar de hoofdingang. De tuinen zijn na het overlijden van Karl Lagerveld, in 2019, zorgvuldig verzorgd. Met prachtige fonteinen en sfeervolle verlichting, geeft dit het ultieme vakantie gevoel. Misschien ben jij de volgende gast die zijn entree mag maken in de o zo prachtige villa van het mode-icoon. Bekijk de beschikbaarheid en tarieven hier.

Benieuwd naar nog meer exclusieve huizen, bekijk dan de XXL miljoenenvilla met mancave in eigen land.