Droomwoning met mancave staat te koop op Funda

We stuitten op een echte droomvilla die al een tijdje op Funda te koop staat. De villa uit Krimpen aan den IJssel ligt aan het water en mag er zeker zijn. De mega villa heeft alles wat je hartje begeert, met stipt op nummer 1 de mancave. Het heeft een woonoppervlakte van maar liefst 663m² en een perceel van zelfs 1271m². De vrijstaande woning is gebouwd in de periode 2001 – 2010 dus de villa is amper elf jaar oud.

De ligging van deze villa is gunstig. Met twintig minuten sta je in Rotterdam en andere grote steden in de buurt zijn ook makkelijk en snel te bereiken. De villa ligt aan de IJssel en is dus ook per boot bereikbaar. Ook is er de mogelijkheid om aan te leggen met een boot.

Droomvilla

De indeling van deze droomwoning op Funda

In deze villa heb je drie verdiepingen en een kelder tot je beschikking. De kelder dient als parkeerruimte en biedt plek voor maar liefst tien auto’s. Daarnaast is een deel van de kelder ingericht als de ideale mancave. Hier kunnen al je maten dus parkeren als zij langs komen om een biertje te doen in je mancave. Op de begane grond vind je een indrukwekkende entree, een riante living met uitzicht over de rivier, een complete woonkeuken en kantoorruimte.

mancave kelder

Op de eerste verdieping vind je vier slaapkamers, waarvan één master bedroom. Ook vind je hier een ingebouwde kledingkast en twee badkamers met sauna. Je vrienden kunnen dus ook blijven slapen. De villa heeft ook nog een grote zolder welke je eventueel kan inzetten voor extra kamers.

Verder heeft dit optrekje een royale tuin met alleen maar voordelen. Deze ligt rondom het huis en heeft vrij uitzicht op de bosrijke omgeving. Je duikt wanneer je maar wil in je eigen buitenzwembad of jacuzzi, je kunt heerlijk van het zonnetje genieten op diverse zonneterrassen en hele avonden met vrienden doorbrengen in het poolhouse met buitenkeuken. Kortom: je leeft als een superster.

Zwembad in droomwoning op Funda

Wat kost deze droomvilla in Krimpen aan den IJssel?

Al met al krijg je bij deze villa op Funda dus een flink woonoppervlakte met 11 kamers, een royale tuin en allerlei extra’s zoals airconditioning en stoomcabines. Het is dan ook niet gek dat de vraagprijs behoorlijk wat is. Je zult namelijk minimaal €3.300.000 moeten neerleggen om deze villa te bemachtigen.

Funda biedt nog veel meer droomwoningen aan. Bekijk ook eens deze miljoenen mansion met kroeg en bioscoop.