Leven als een koning in het Gooi

In het weelderige landschap van het Gooi, waar villa’s als paddenstoelen uit de grond schieten, staat een parel te koop die alle verwachtingen overtreft. Welkom bij Naarderstraat 89 in Laren, een adembenemend huis die de definitie van luxe opnieuw definieert.

villa gooi

Deze megavilla strekt zich majestueus uit over ruim 1.000 vierkante meter puur woonplezier. Met 9 kamers, inclusief 4 weelderige slaapkamers, en een gastenverblijf, biedt het ruimte aan al uw wensen. De woonkeuken is een culinair paradijs, compleet met alle denkbare apparatuur en een eigen bruiswatermachine. En wie wil er nu niet baden in luxe? Het riante zwembad lonkt naar verfrissende duiksessies, terwijl de omringende tuin met tennisbaan en vijver een oase van rust biedt.

Een luizenleventje in het Gooi

Privacy is hier geen luxe, maar een vanzelfsprekendheid. Omgeven door meer dan 10.000 vierkante meter eigen grond, geniet u van een exclusieve leefomgeving zonder pottenkijkers. Maar laat u niet misleiden door de rust, het bruisende hart van Laren ligt op steenworp afstand. Wandel langs het befaamde Singer Laren, nip van een cocktail in het legendarische Nick Vollebregts Jazzcafé of ontdek culinaire hoogstandjes in de charmante eetgelegenheden. Het Gooi ten top!

gooi huis

De villa zelf is een meesterwerk van tijdloos design en hoogwaardige afwerking. Van de natuurstenen vloeren tot de keramische leien daken, elk detail straalt klasse uit. En met voorzieningen zoals een lift, binnenzwembad en wijnkelder, wordt luxe hier opnieuw gedefinieerd.

Voor een bezichtiging van dit unieke juweel kunt u contact opnemen met het makelaarskantoor in Laren. Bekijk hieronder meer foto’s (Funda):

huis gooi

huis gooi

huis gooi

huis tuin gooi

huis gooi