Villa in Geerdijk staat nu te koop op Funda

Deze woning te Geerdijk staat al een ruime tijd op Funda, maar heeft ondanks z’n schoonheid nog geen nieuwe eigenaar weten te vinden. Onbegrijpelijk, want de prijs is zeer goed in verhouding voor wat de toekomstige koper ervoor terugkrijgt. Wat betreft de buitenkant kunnen we wel spreken van een keurige moderne villa. Ook valt direct op hoe de woning aan z’n nickname is gekomen. Het dak is grijs en ook de bestrating rondom de woning is in bijpassende kleur aangelegd.

Het gaat overigens om een perceel van richting de 1000 vierkante meter, waarvan zo’n 240 vierkante meter wordt opgeslokt aan woonruimte. Zoals de advertentie op Funda al zegt, is er geen gebrek aan luxe in deze woning. Er is door het gehele huis bijvoorbeeld sprake van vloerverwarming en alle andere moderne snuisterijen.

Grijs, grijs en nog eens grijs

Zo komen we de kleur grijs na het binnenkomen van de voordeur direct al tegen. En niet zo’n klein beetje ook. De deuren, muren, lampen en vloer zijn allemaal in het grijs gekleurd. Je moet er dus wel van houden om het huis te kunnen waarderen, maar het huis kan de kleur erg goed hebben. Hierdoor is het wel opvallend, maar niet storend dat de grijstinten vaak terugkomen in dit Funda-pareltje. Ook wat betreft de woonkamer is er veelvuldig gebruik gemaakt van de kleur grijs. Waarschijnlijk was de kleur in de sale bij de bouwmarkt! Het meubilair mag uiteraard niet achterblijven en moet goed passen bij de rest van het interieur. Zo hebben de bank, kasten, tafels, lampen en zelfs lichtknopjes allemaal dezelfde kleur, je raadt het al: grijs. Hetzelfde verhaal geldt voor de ruime en zeer moderne keuken/eetkamer.

woning grijs interieur funda

Op de bovenverdieping wordt dezelfde sfeer doorgezet en is er sprake van hele grote kamers. Zo springt de slaapkamer echt in het oog, met z’n keurige inrichting die toch anders is dan we vaak tegenkomen. Toch kan je zelf nog een bruintintje aan het huis toevoegen. Er staat namelijk een volledige zonnebank ingericht in één van de kamers op de bovenverdieping. Dat betekent lekker bruin zijn in de wintermaanden, iets wat in Nederland toch niet onwenselijk is!

Bar en tuinhuis

Wat de woning pas écht aantrekkelijk maakt, bevindt zich naast de schuur. Hier is namelijk een complete bar ingericht. Dit is de perfecte plek om met je vrienden te borrelen tot laat in de avond en dat in je eigen huis! Dan hoef je dus nooit de Bob te zijn. De bar ziet er fraai uit en er is gedacht aan hoge krukken en een enorme muziekinstallatie. Mochten er dan doorzakkers overblijven die niet meer in staat zijn om zelf naar huis te gaan kunnen deze perfect overnachten in het tuinhuisje. Dit is niet zomaar een tuinhuisje, maar is luxer dan een gemiddelde woning in Nederland. Overal is rekening mee gehouden: tv, bank, stoelen en zelfs een overkapping met tuinstoelen en een barbecue. Het tuinhuisje kan dus ook in de zomer goed gebruikt worden.

woning met bar

Bekijk hieronder meer foto’s van de woning aan de Schoolstraat 39, te Geerdijk:

funda woning grijs interieur

grijze keuken

badkamer geerdijk villa