De Turtle Tail Villa op de Caicoseilanden

Op de Turkse- en Caicoseilanden staat de prachtige strandvilla gelegen in de Turtle Tail buurt. De eerste indruk van de villa is dan ook noemenswaardig. De moderne villa van 767 vierkante meter is in 2018 ontworpen door het internationale designbureau Coast Architects. Een woning waarbij strak design, de helderblauwe oceaan en ultieme luxe samenkomen. De villa ontvangt gasten met een oogverblindend binnenhof, welke beschikt over een lounge en zwembad. Wanneer er door de glazen schuifdeuren van het woongedeelte een intrede wordt gemaakt, kom je terecht op het achterterras. Deze beschikt over een uitzicht op de oceaan, een vuurplaats, eethoek en een extra infinity pool. Net op de klif is er ook nog een zwevend zonneterras met tweepersoonsbedden en toegang tot het water.

Turtle Tail Villa MAN MAN

De villa op de Caicoseilanden bestaat uit twee verdiepingen, die beide fris, modern en open zijn. Met maar liefst 4 badkamers en 4 slaapkamers die allemaal een eigen terras bezitten is er genoeg ruimte. De woning is bovendien uitgerust met hoogwaardig audio- en videoapparatuur, waaronder Apple TV en Sonos Stereo, zowel binnen als buiten. In combinatie met de plaatselijke fitnessruimte, de receptie en de toegang tot privé catering is de (vakantie) woning een uit duizenden. Ben je verkocht? Dan moet je wel diep in de buidel tasten. Voor een bedrag van maar liefst $4.750.000 kan je de eigenaar worden van deze droomwoning.

Turtle Tail Villa MAN MAN Turtle Tail Villa MAN MAN Turtle Tail Villa MAN MAN Turtle Tail Villa MAN MAN Turtle Tail Villa MAN MAN Turtle Tail Villa MAN MAN Villa caicoseilanden MAN MAN

Mocht je van plan zijn om de herfst in Nederland te ontlopen dan zijn deze vakantiehuizen in Ibiza ook zeker de moeite waard!