Villa Chameleon

Bali, het Indonesische eiland dat rijk is aan natuur en dieren. En als je geluk hebt, kun je zelfs op een van de meest luxueuze landgoederen van het eiland terecht komen, precies in de jungle. Villa Chameleon is een moderne luxueuze jungle-accommodatie die te huur is. Het terrein van 3600 m2 heeft uitzicht over de rivier en de jungle. En het biedt volledige privacy en een spectaculaire woonervaring.

De accommodatie heeft vijf slaapkamers. Met op elke kamer uitzicht over de rivier en het zwembad van 20 meter lang. Ook is er een wellnessruimte, mediaruimte, een kantoor met bibliotheek, een keuken aan de voor- en achterkant, meerdere tuinen en een garage aanwezig. Tevens wordt het huis onderhouden door een butler, kok, schoonmaakster, tuinman en een zwembad jongen. Een prachtige plek om even helemaal tot rust te komen. Neem hier een kijkje in de adembenemende villa:

Villa Bali MAN MAN 2 Bali MAN MAN 2 Bali Villa MAN MAN 13 Villa 1 Luxe villa Bali MAN MAN Chameleon Villa Luxe MAN MAN 11 Bali Villa MAN MAN 10 Villa Chameleon  MAN MAN7 Villa MAN MAN Bali Villa MAN MAN Villa Indonesie MAN MAN 8 Bali Indonesie MAN MAN 9 Villa Chameleon MAN MAN 6 Villa Bali MAN MAN 7 Chameleon Villa Bali MAN MAN 4 Indonesie MAN MAN 6 Villa Chameleon MAN MAN 1 Bali Villa Chameleon MAN MAN 3