De verkeerde broek

Dit werd hierboven al kort aangehaald, maar je kiest er zelf uiteraard voor wanneer je shorts uit de kast trekt. Eén richtlijn: doe het pas boven de twintig graden. Ooit op een dag in de zomer komt dat moment dat je een lange broek moet dragen. Of het nu naar werk is of een bruiloft, dat moment komt er. Snel wordt dan gegrepen naar een linnen broek. Dit kan gevaarlijk zijn. Linnen broeken zijn namelijk negen van tien keer lelijk. Een alternatief is een ongevoerde katoenen, slim fitted chino. Het is zomer, dus kies een lichte kleur. Beige of crème, bijvoorbeeld.

Chino beige look

Instagram: Brunomartins71
Beige chino MAN MAN 1

Blake

Scotch & Soda €60 Shop nu
chino bruin MAN MAN

Bruine slim-fit chinobroek

River Island €35 Shop nu
chino scotch soda

Blake - Pleated Chinos Regular slim fit

Scotch & Soda €75 Shop nu

Tasmanië

Wanneer het te warm is voor een jas, verlies je die vertrouwde jaszakken. Dit resulteert vaak in het volstouwen van je broekzakken met eigenlijk alles wat je hebt: telefoon, sleutels, laptops en sixpackies bier. Maar kennen jullie het fenomeen ‘backpack‘ al? Waanzinnige uitvinding. Hoewel een leren backpack misschien niet het meest ideale is om mee naar het strand te nemen, is het wel een duurzame keus. Kost iets meer, maar het is een investering die zichzelf terug betaalt. Bovendien wordt het leer mooier met de tijd. Ken je jezelf goed en weet je dat jij beter niet voor een dure keuze kunt gaan? Ga dan voor een canvas model of wellicht een nep-leren variant! Mocht je toch net wat meer bagage hebben, ga dan voor een weekender. Stijlvol en enorm praktisch.

Rugzak beige MAN MAN 1

Katoenen rugzak

Scotch & Soda €100 Shop nu
Tas weekender zwart MAN MAN

Dakota weekendtas

LEONHARD HEYDEN €250 Shop nu
Laauw-tribunal backpack tas rugzak man man

TRIBUNAL Off Black | Dark Green

Laauw €199 Shop nu

Oogbescherming

Weinig mensen durven te investeren in een zonnebril, aangezien dat kreng altijd op het terras achterblijft of zichzelf verstopt in het zand van Zandvoort. Aan de andere kant, een slechte bescherming voor den ogen is ook niet gewenst. Zoek naar zonnebrillen die bescherming bieden voor beide UV-stralen: UVA en UVB. Idealiter dient de bril geen licht te lekken aan de zijkanten, maar je wilt uiteraard dat je shades er ook nog goed uitzien. Zwarte glazen zijn het meest makkelijk. Maar classic groen doet het ook altijd goed, natuurlijk. Het investeren in een goede bril, heeft later een positief effect op jouw zicht. Check ook hier welk type zonnebril het best bij jouw gezichtsvorm past.

Zonnebril look

Instagram: Streetandgentle
Schermafbeelding 2017-05-29 om 10.58.52

Clubmaster

RAY-BAN €139 Shop nu
Zonnebril hoekig MAN MAN

Zwarte rubberen retro zonnebril met blauwe glazen

River Island €20 Shop nu

 Luchtige sokken

s’ Zomers sokloos door het leven gaan is taai. Je voeten krijgen het met warmer weer vaak het eerst te verduren en produceren liters zweet. Dit komt de geur van je sneakers niet echt ten goede. Kies dan gewoon voor een paar sokken. Onzichtbare sokken. Iedereen ergert zich altijd een beetje als er nog zo’n randje witte Puma-sok boven de sneaker uitkomt. Dat is het toch nét helemaal niet. Wil je toch je sokken laten zien, laat ze dan ook zien en trek een paar sokken aan die ver boven de schoen torenen. Paartje Vans Oldskools aan, witte sportsokken erboven en goede shorts. Yes, go.

Onzichtbare sokken zwart MAN MAN

FOOTLETS

Pantherella €14 Shop nu
Sokken wit stance MAN MAN

Conrad Classic sokken met medium cushion

Stance €15 Shop nu
Onzichtbare sokken wit MAN MAN

Witte onzichtbare sportsokken

River Island €5 Shop nu

Bedekking

Less is more. Een uitspraak waar we het vaak mee eens zijn. Echter, het geldt niet altijd. We moeten altijd een beetje in onze mond overgeven als we anabolenboys zien die zomers het tanktopje van hun vriendin hebben geleend, zodat de triceps full exposure krijgen. Daar moeten we een beetje om huilen. Dat het warmer is, betekent niet dat je heel de buurt je tepels hoeft te showen. Een T-shirt. Ga daar maar voor. Een beetje oversized. Dat zit lekker, plakt niet zo snel en is luchtig.

tshirt look

Instagram: Erik Forsgren
Tshirt wit MAN MAN 1

Glasses T-shirt met borduring

Scotch & Soda €30 Shop nu
Ted Baker T-shirt MAN MAN

T-Shirt

Ted Baker €50 Shop nu
Tshirt roze MAN MAN

​Kiezelkleurig T-shirt met korte mouwen en borstzakje

River Island €10 Shop nu

Let een beetje op wat je aantrekt en het komt helemaal goed. Heb je in dit mooie weer een leuke vrouw ontmoet? Deze kleding draag je op een eerste date.