Een snoeiharde, nieuwe serie op Videoland

De Videoland-serie is gebaseerd op de geruchten van echte sleepers. Dit zijn jonge mensen die onderdeel zijn van criminele organisaties en naar de politieschool worden gestuurd om te infiltreren. In de zesdelige serie is Martin zo’n sleeper. Hij werkt namelijk voor de onderwereld van Utrecht, maar ook voor de recherche.

Wanneer Martins vaderfiguur vermoord wordt, stort zijn wereld in. Hij was namelijk een van de laatste criminelen die jongeren naar de politie stuurde om zo aan informatie te komen. Tegelijkertijd proberen de beste vriend van Martin en een nieuweling van de onderwereld hem er steeds dieper in het criminele circuit te trekken. Toch moet de rechercheur zijn gezin zien te beschermen zonder te vertellen wat er echt speelt. Dit komt doordat ook zijn vrouw bij de politie werkt en van niets weet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Robert De Hoog (@robertdehoog_)

Robert de Hoog schittert in de cast van Sleepers

Fans van Mocro Maffia zullen het hoofdpersoon van Sleepers denk ik wel herkennen. Zo speelde Robert de Hoog een lange tijd Tatta in Mocro Maffia. Nu kruipt hij in de huid van Martin. Zijn beste vriend William wordt gespeeld door Teun Kuilboer. Verder zijn Julmar Simons, Maryam Hassouni, Chems Eddine Amar, Chris Peters, Dilan Yurdakul, Gijs Scholten van Aschat, Hand Dagelet, Hans Kesting, Lineke Rijxman, Marieke Heebink, Mike Reus, Nazmiye Oral, Rifka Lodeizen en Sabri Saddik te zien in de bloedstollende serie. Naast dat Robert een rol speelt, heeft hij ook geholpen bij het schrijven van de serie en was hij een van de creative producers.

Als jij een grote fan bent Nederlandse misdaadseries, dan is deze echt een aanrader. Vorige week is er een nieuwe trailer gedeeld waardoor we nu al helemaal niet meer kunnen wachten. Check de trailer hieronder: