Maak kennis met Victoria Koblenko

Hoewel we het enigszins raar zouden vinden als jij nog nooit van de knappe Victoria Koblenko hebt gehoord, willen we toch even een kleine voorstelronde doen. Victoria Koblenko is de vrouw van voormalig voetballer Evgeniy Levchenko, maar ze is logischerwijs veel meer dan dat.

 

Deze dame heeft zichzelf door hard werken in de kijker gespeeld als actrice. Vooral haar rol als Isabella Kortenaer in de soapserie Goede tijden, slechte tijden zorgde voor landelijke bekendheid. Ze was te zien in maar liefst 624 afleveringen van deze razend populaire show. Verder heeft ze ook rollen gespeeld in andere series zoals Costa!, Feuten en Flikken Maastricht en in meerdere Nederlandse films. Kortom: deze dame weet wel van aanpakken.

Victoria Koblenko is niet vies van een gewaagde foto hier en daar. Maar laten we eerlijk zijn: we geven haar geen ongelijk. Ondanks haar 41-jarige leeftijd – wat eigenlijk ook echt niet zó oud is – is ze nog altijd een prachtige vrouw. Onlangs was het wederom raak toen wij door onze Instagram-feed scrolden. Victoria deelde een foto, geschoten door de Nederlandse fotograaf Roger Neve, waarop ze redelijk sensueel staat afgebeeld. Bij de foto zet ze de tekst: “Craving for curves”.

Zie hieronder de desbetreffende foto van de Instagram van Victoria Koblenko:

Hieronder vind je nog een selectie van een aantal foto’s van haar Instagram: