Måneskin won het Eurovisie Songfestival in 2021

Dat de groep alle aandacht trok, dat is een understatement. Niet alleen het rauwe nummer is al opvallend, het hele optreden liet de monden openvallen van het publiek. Van de vuurshow tot aan de opvallende outfits van de bandleden; het was zeker geen doorsnee optreden met een gitaar achter de microfoon.

Zie hieronder het optreden van Måneskin in de finale van het Eurovisie Songfestival van 2021 in Rotterdam:

 

Bij een dergelijke rockband verwacht je ook zeer uitgesproken types. En één ding is zeker: dat zijn de bandleden van Måneskin zonder enige twijfel. Eerder ging de vriendin van zanger Damiano David al uit de kleren en nu is het de tijd aan de bassiste van de Italiaanse rockband.

Victoria De Angelis steelt de show op Instagram

De 21-jarige Victoria de Angelis is de bassiste van de populaire Italiaanse rockband Måneskin. Dat de deelname aan het Eurovisie Songfestival haar geen windeieren heeft opgelegd, is een understatement. Ze is namelijk ook op social media uitgegroeid tot een razend populair persoon. Momenteel heeft ze meer dan 3 miljoen volgers op Instagram, die ze amuseert met foto’s uit haar dagelijkse leven.

Maar het dagelijkse leven van een rockster verschilt veel van die van de normale sterveling, en dat is te zien ook. Victoria deelt niet alleen foto’s van haar optredens of fotoshoots, ze plaatst zo nu en dan ook plaatjes waarmee ze het randje opzoekt. Onlangs deelde ze meerdere foto’s op Instagram waarop ze vrij weinig kleren aanheeft. Exciting.

Aangezien foto’s meer dan duizend woorden zeggen, selecteerden wij een aantal foto’s van de Instagram van Victoria De Angelis. Bekijk ze hieronder: