Valentijnsdag is maar één keer per jaar. Je mag dus best iets meer je best doen. Het is altijd lastig om iets te verzinnen waarmee je haar verrast, maar wat ook gelijk spannend en romantisch is. Er zijn genoeg dingen die je kan doen, maar wij geven je een top 6 met verschillende dates waarmee je jouw meisje versteld zult laten staan.

1 Luxe dineren

Hoe cliché het ook klinkt, een luxe diner werkt altijd. Laat haar weten dat ze om 20:00 klaar moet staan in een mooi jurkje, maar vertel haar niet waar jullie naartoe gaan. Hou het lekker mysterieus en laat merken dat jij het heft in handen hebt. Neem haar mee naar een restaurant waar je normaal zonder te reserveren geen tafel kan krijgen. Bestel een flesje bubbels en de sfeer is gezet voor de avond.

2 Pizza picnic

Het klinkt misschien niet romantisch, maar dat is het zeker wel. Maak haar duidelijk dat jullie niet in het duurste restaurant hoeven te zijn om jullie liefde voor elkaar te tonen. Verzorg op de vloer van de woonkamer een romantische picnic. Heb je een haard tot je beschikking? +1! Zet de kamer vol met kaarsen, verzorg één of meerdere flessen van haar favoriete wijn en bestel haar lievelingspizza. Draai hierbij slow jams op de achtergrond.

date man man 00

3 Terug in de tijd

Als je al enkele jaren samen bent, is het soms lastig om iets nieuws te verzinnen. Máár, nieuw hoeft niet altijd de beste optie te zijn. Neem haar mee terug in de tijd. Herleef jullie eerste date opnieuw. Laat haar de gevoelens die ze toen zo sterk had herleven. Met deze date kom je ook nog eens sympathiek over omdat je jullie eerste date niet vergeten bent. Nodig haar uit voor deze date in een geschreven brief, waar je alle mooie maar ook zeker de minder mooie momenten in beschrijft. Laat haar weten dat die momenten ervoor zorgen dat jullie al zo lang samen zijn.

4 Een klein gebaar

Laten jullie elkaar al op dagelijkse basis weten dat jullie van elkaar houden? Dan zegt een klein gebaar vaak al genoeg. Stuur een bos rozen naar haar werk om te laten weten dat je aan haar denkt. Op deze manier scoor je ook direct punten bij haar collega’s.

5 Weekendje weg

Wil je echt groots uitpakken? Boek dan een weekendje weg. Niks zo romantisch als een tripje naar de stad van de liefde (Parijs) of een wellness-weekend in Marrakech. Er zijn genoeg stedentrips die geschikt zijn voor de winter.

6 Laat haar kiezen

Is je vriendin een control freak? No worries, we’ve got your back! Geef haar drie keuzes. Op deze manier kom jij attent over omdat je wel de moeite hebt genomen om aan drie verschillende dates te denken, maar hou je haar te vriend omdat je haar de uiteindelijke keuze laat maken.

Kies iets leuks uit en je Valentijnsdag wordt een succes. Het klinkt cliché, maar zolang jullie samen zijn is de dag geslaagd.