Allie Rae ging van verpleegster naar OnlyFans-model

Allie Rae, haar pseudoniem voor haar OnlyFans-account, werkte ooit in een van de betere ziekenhuizen in Massachusetts. Daar had ze het met een jaarinkomen van 75.000 zeker niet slecht, maar het kan altijd beter natuurlijk. Hobby’s had ze ook al, ze plaatste namelijk graag updates op Instagram. Klein beetje pikant, maar goed, wie doet dat anno anno 2022 nu niet? Blijkbaar viel dat bij haar leidinggevende niet echt in goede aarde. Het ging dan niet zo zeer om de content, maar om het feit dat ze niet haar echte naam gebruikte. Een waarschuwing volgde, maar voor haar wraakzuchtige collega was dat niet voldoende.

 

Het zou niet lang duren voor het hele verhaal een dramatische wending zou gaan krijgen. Haar ‘lieve’ collega’s wisten al snel van het bestaan van haar OnlyFans-account en registreerden zich. Dat deden ze niet uit belangstelling, maar om haar foto’s door te kunnen sturen naar haar werkgever. De jaloezie van sommigen is blijkbaar grenzeloos, maar wellicht is het typisch Amerikaans om elkaar de maat te nemen.

Kiezen voor OnlyFans

Het vervolg bleef niet lang uit en weldra zag de werkgever inderdaad de pikante foto’s. In plaats van een welgemeend compliment over haar mooie rondingen, kreeg de verpleegster een heel andere toespraak. Haar leidinggevende stelde hij haar nog een laatste ultimatum: ofwel haar OnlyFans-pagina verwijderen of haar ontslag indienen. Goed, dan is de keuze eenvoudig, het inkomen wat ze met haar OnlyFans-account vergaarde was aanzienlijk meer dan haar salaris. “Ik had het geld niet eens nodig – ik verdiende meer geld met OnlyFans dan als verpleegster en deed het alleen omdat ik het leuk vond.”

Van het een kwam echter het ander en samen met haar echtgenoot verhuisde ze naar Florida om van daaruit haar carrière op OnlyFans de goede richting op te duwen. Dat lukt aardig, ze is inmiddels een stuk populairder geworden. Dat is niet zo heel gek, de abonnementsservice voor content op het platform is voor sommigen buitengewoon lucratief gebleken. Dankzij de maandelijkse abonnementskosten zorgen de fans voor een indrukwekkend inkomen van 75.000 dollar per maand.

Sommigen verdienen zelfs bijna 30 miljoen dollar per jaar

Om je een beetje een idee te geven kunnen we je dankzij het betere graafwerk van gaming-softwaresite MrQ laten weten wat de meest populaire content creators op OnlyFans verdienen. Zo ontdekte men dat @gem101 als beste uit de bus kwam, met meer dan 117.000 fans die 30 dollar per maand betalen. Dat komt netto uit op een jaarinkomen van 29.43 miljoen dollar. Voor de goede orde: dat is 270 keer meer dan het inkomen van een gemiddelde arts in het ziekenhuis. Mocht je het dus helemaal hebben gehad met het bedrag wat op je loonstrook staat vermeld, dan weet je nu wat je moet doen.