Mugshot van Veronica Koval ging viral

De 27-jarige Veronica Koval werd in één klap wereldberoemd. De dame werd gearresteerd voor te hard rijden en werd als gevolg daarvan veroordeeld tot tien dagen gevangenisstraf. Daarnaast kreeg ze ook nog een verkeersboete van 685 euro. Niet iets om trots op te zijn, toch?

Wat ze echter niet had verwacht, is dat haar politiefoto zich razendsnel over het hele internet verspreidde, mede door haar goede looks uiteraard. Zo werd haar politiefoto, wat ook wel een mugshot wordt genoemd, binnen no-time gedeeld door het Instagram-account Mugshawtys, die ruim 571 duizend volgers heeft. Op deze pagina worden regelmatig opvallende mugshots van mooie vrouwen of mannen gedeeld.

Dit gebeurde dus ook bij Veronica Koval en laten we eerlijk wezen: het is een prachtige vrouw en zelfs op haar politiefoto ziet ze er nog mooi uit. “Trouw met mij!“, “Laat haar gaan, ze was te laat voor haar fotoshoot” en “Ze kan moeiteloos mijn hart veroveren” zijn enkele van de vele reacties op haar mugshot. Ook haar eigen Instagram-account kreeg een flinke boost en de jongedame heeft op het moment van schrijven zo’n vijfduizend volgers. Hieronder een aantal foto’s van Veronica Koval:

Veronica Koval
Foto via Instagram @veronicakoval
Veronica Koval
Foto via Instagram @veronicakoval