Het vermogen van André Hazes

Andre Hazes jr. hoeft niet op een paar centen meer of minder te letten. Het vermogen van Andre Hazes, inmiddels 26 jaar oud, zal menig leeftijdsgenoot jaloers maken. Natuurlijk is dat gedeeltelijk te danken aan de nalatenschap van zijn vader, maar dat is slechts een gedeelte van het verhaal. Van werken is de jonge Hazes namelijk niet vies.

View this post on Instagram

Ik leef mijn leven zoals ik dat wil.

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

De zakenman Hazes

Hazes jr. heeft zijn vermogen ‘verstopt’ in twee bedrijven: AGJ Produkties B.V. en Twentythree Holding B.V. Das wel zo handig zo’n B.V.-tje, gaat het onverhoopt mis, dan kunnen de schuldeisers niet aan je privé-vermogen komen en dat is bij Hazes niet gering. De balans van beide onderneming mag dan wellicht een schammele twee ton als vermogen laten zien bij de oprichting, achter de schermen gebeurt er veel meer.

Het eigen vermogen van AGJ Produkties B.V. bedraagt in 2017 inmiddels bijna 9 ton. Ook wat betreft de vlottende activa staat het vehikel van Hazes er goed voor met een waarde van 1,1 miljoen euro. Dat tikt lekker aan. André’s andere bedrijf doet het al net zo lekker, daar is het eigen vermogen gegroeid naar bijna 880.000 euro en zijn de vlottende activa gewaardeerd op iets meer dan 1 miljoen euro.  De slimmeriken onder ons zien dus dat er in amper twee jaar tijd aardig wat is verdiend.

Nieuwe liefde, Bridget Maasland, en een nieuwe woning

Mocht je nu denken dat het daarbij blijft, dan heb je het mis. Behalve een upgrade op het gebied van de liefde, heeft Hazes zichzelf ook een aardige upgrade gegeven. Hij heeft bijvoorbeeld zijn caravan op een Rotterdams industrieterrein ingeruild voor een statige villa in het al niet erg armoedige Berkel en Rodenrijs. Kost een paar centen, 1.075.000 euro om precies te zijn, maar dat was voor Dré geen probleem. Die villa betaalde hij namelijk gewoon contant. Geen dure spaarhypotheek, maar gewoon even aftikken. Die woning zal ondertussen ook al een leuke overwaarde hebben, wat hem goed van pas zal komen als hij dat optrekje weer van de hand wilt doen. Het is overigens niet het enige pand wat Hazes jr. bezit, in Vinkeveen heeft hij namelijk ook nog een leuk huisje staan, vlak bij zijn moeder. Kortom, laat Dré maar schuiven.

View this post on Instagram

P.s I love you.

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Het maandsalaris van André Hazes: 100.000 euro

Met dergelijke bedrag lacht de jonge zanger zich natuurlijk helemaal krom. Terwijl zijn leeftijd genoten nog studeren of het moeten doen met een gemiddeld inkomen, is Dré zich aan het afvragen wanneer hij zijn volgende miljoen mag bijschrijven. Dat zal niet zo heel lang duren. Hij vraagt namelijk per optreden van een half uur zo’n 12.500 euro. Als hij er acht per maand heeft is dat weer een tonnetje bruto erbij. Dan komt dat volgende miljoen inderdaad snel in zicht.