Wie zijn de rijkste Nederlanders in 2021?

Hoe we aan deze informatie komen? Simpel: de Quote500 ligt weer in de winkels. In het blad wordt elk jaar weer bekendgemaakt wie de rijkste Nederlanders zijn. Dit zijn de vijf rijkste van dit jaar en hun vermogen.

5. Ralph Sonnenberg (vermogen = €3,6 miljard)

Deze 87-jarige oude baas staat aan het hoofd van de Hunter Douglas Group en heeft zijn fortuin verdiend met de geniale uitvinding: de Luxaflex. De afgelopen jaren is het vermogen van deze Ralph Sonnenberg alleen maar gestegen, met maar liefst 1 miljard euro zelfs. Hiermee verovert hij de vijfde plek van de rijkste Nederlanders van 2021.

4. Gerita & Inge Wessels (vermogen = €4,3 miljard)

Met een gouden lepel in de mond geboren. Hun vader was de oprichter van het succesvolle bouwbedrijf VolkerWessels. De zusjes Gerita en Inge Wessels hebben vrijwel al zijn geld geërfd, in totaal 4,3 miljard euro. Dat is pas een goede erfenis!

3. Frits Goldschmeding (vermogen = €5,6 miljard)

Frits Goldschmeding is de oprichter van Randstad Holding, moeten we nog meer zeggen? Deze multinational heeft de beste man enorm veel geld opgeleverd. Met 5,6 miljard euro behoort Frits Goldschmeding tot de rijkste Nederlanders van dit moment.

2. Remon Vos (vermogen = €5,7 miljard)

Remon Vos staat met een verschil van 100 miljoen euro ten opzichte van Frits Goldschmeding op de tweede plek in de lijst. Deze man heeft zijn vastgoedimperium goed voor elkaar. Remon Vos is in verhouding tot vorig jaar weer een flink stuk rijker geworden “Dat is een teken dat het goed gaat,” aldus de vastgoedmagnaat.

1. Charlene de Carvalho-Heineken (vermogen = €13,5 miljard)

De onbetwiste nummer 1 in de lijst van rijkste Nederlanders is Charlene de Carvalho-Heineken. De grootaandeelhouder en directeur van Heineken staat op eenzame hoogte in de Quote500. Ze staat al meerder jaren op ‘pole position’ en ook dit jaar is dat niet anders.