André Hazes heeft aardig wat achtergelaten

Het is inmiddels alweer achttien jaar geleden dat zanger André Hazes overleden is. Toch blijft Nederland ontzettend veel fans houden. Elk jaar mogen we weer met z’n allen genieten van het bijna eeuwige repertoire van Hazes, gezongen door zijn kinderen en collega’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Rachel Hazes heeft er zelfs drie bv’s : Hazes B.V., Andreas Holding B.V. en Melvin Produkties B.V. Met deze verschillende bedrijven kun je aardig wat geld verdienen en vasthouden. Toch is er relatief weinig informatie te vinden over wat deze bedrijven waard zijn. Maar toch weten we dat vooral Andreas Holding aardig wat bijdraagt aan het totale vermogen van Rachel Hazes.

Wat is het vermogen van Rachel Hazes?

Maar wat is dan het totale vermogen van Rachel Hazes? Een groot gedeelte van het bedrag is dus afkomstig van Andreas Holding. In 2016 bleek er nog bijna €700.000,- op de rekening te staan. Inmiddels is dit bedrag aardig uitgegroeid tot wel meer dan €2 miljoen. Maar dit is niet het enige. Ook Hazes B.V. heeft nog aardig wat geld. In 2019 lag dit bedrag namelijk al bijna tegen de €1 miljoen. Bij elkaar opgeteld kom je dan toch alweer uit op ongeveer €3,3 miljoen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Toch heeft Rachel ook nog geld verdiend met eigen praktijken. Zo heeft ze onlangs een kantoorpand kunnen verkopen en heeft ze een tijd geleden ook nog een fijn bedrag kunnen vragen voor een oud appartement in Vinkeveen. Haar huidige villa in Mijdrecht is ook aardig wat geld waard, dus al met al zou haar vermogen zo rond de €5 miljoen liggen. Daarnaast heeft Rachel Hazes ook nog een theezaak in Amstelveen, maar hoeveel deze zaak bijdraagt aan haar totale vermogen is nog niet bekend.