De familieband tussen de Kardashians en de Jenners (soort van) uitgelegd

De Kardashian en de Jenners houden er al jaren een ingewikkelde stamboom op na. Geen zorgen, we houden het beknopt, maar het zit als volgt: De hele familiesoap begint met Robert Kardashian en toen nog Kris Houston. Het stel trouwt in 1978 en krijgt 4 kinderen: Kourtney (1979), Kim (1980), Khloé (1984) en Rob (1987). In 1991 scheidt het stel weer van elkaar.

Vervolgens slechts een maand na de scheiding van Robert trouwt Kris met oud-tienkamper Bruce Jenner. Kris gaat vanaf april 1991 door het leven als Kris Jenner. Het stel krijgt twee dochters: Kendall (1995) en Kylie (1997). Bruce en Kris scheiden van elkaar in 2013 en Bruce geeft in 2015 openlijk aan om verder door het leven te gaan als Caitlyn Jenner.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)

Goed, tot zover de uitgelichte stamboom. Van die stamboom is Kim Kardashian sowieso de bekendste en, spoiler alert, ook de rijkste. De 42-jarige verwierf haar bekendheid in de realityserie Keeping Up with the Kardashians. Ze is daarnaast bekend vanwege haar relatie met haar inmiddels ex Kanye West, de meest controversiële rapper van dit moment. Maar, zij is lang niet het enige bekende figuur uit de glamoureuze familie.

De vermogens van de prominentste Kardashian-Jenner familieleden

Hoewel niet allemaal even bekend, hebben de Kardashians en de Jenners allemaal iets gemeen: ze hebben een gigantisch vermogen. Dit zijn de indrukwekkende vermogens van de meest bekende familieleden, volgens het doorgaans betrouwbare Celebrity Net Worth:

  • Kendall Jenner: $ 60 miljoen
  • Khloé Kardashian: $ 60 miljoen
  • Kourtney Kardashian $ 65 miljoen
  • Kris Jenner $ 170 miljoen
  • Kylie Jenner $ 700 miljoen
  • Kim Kardashian $ 1,7 miljard