Vermogen Johnny Depp: 40 man in dienst en maandelijks meer geld voor wijn dan de gemiddelde sterveling in een jaar verdient

Depp is inmiddels in de herfst van zijn carrière. De ooit zo razend populaire acteur met een accolade aan grote films en kaskrakers op zijn naam, is inmiddels 58 lentes jong. Volgens diverse bronnen zou hij gedurende zijn imposante loopbaan bijgedragen hebben aan een opbrengst van 8.3 miljard dollar in de 40 films waarin hij speelde. 

 

Het is dé Hollywood rechtszaak van de eeuw. Eentje waar je live bij mee kunt kijken met een bak popcorn als het ware. Natuurlijk hebben wij het over de showdown tussen Johnny Depp en zijn ex Amber Heard. Wie hier gelijk heeft? Dat laten wij aan de professionals over om te beslissen. Wat opvalt is dat Depp zijn ex aangeklaagd heeft vanwege smaad – de filmster beweert dat hij door haar uitspraken tientallen miljoenen dollar is misgelopen. En die wil hij nu verhalen op Amber. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Johnny Depp (@johnnydepp)

Volgens berichtgeving van Celebrity Net Worth verdiende de Pirates of the Caribbean-ster tussen 2003 en 2016 een bizar bedrag van 650 miljoen dollar. Johnny beweerde eerder dat daar echter niet zoveel meer van over intussen is, mede door de vele scheidingen.

Geschatte vermogen van de Hollywood-ster toch aanzienlijk lager

Volgens de laatste berichtgeving van het bovengenoemde medium is het vermogen van Johnny Depp tegenwoordig ongeveer 100 miljoen dollar. Pakweg een jaar terug zou dat twee keer zoveel zijn geweest overigens. 

Waar gaat dat aan op? – vraag je je wellicht af. Nou, volgens dezelfde bron spendeert de voormalige Disney-piraat een bizar bedrag aan wijn. Maandelijks tikt hij daar gemiddeld 24.000 dollar voor af, voor wijn alleen! Over een dure smaak gesproken. Een schijntje wel in verhouding tot die 100 miljoen. 

Nu is het zo dat Depp ongeveer veertig mensen in dienst heeft en daar jaarlijks 3.6 miljoen dollar aan kwijt is. De recente ontwikkelingen in de rechtbank, inclusief peperdure advocaten, dat is ongetwijfeld ook een flinke kostenpost tenslotte.