Je kunt hem kennen van programma’s als Brouwersch, De Fukkers en Roadtrippers van Veronica. In 2015 stapte hij over naar RTL. Tegenwoordig presenteert hij onder andere Sterkste Man wedstrijden, waaronder de Sterkste Man van Nederland. Ook deed hij twee keer mee aan Expeditie Robinson, in zowel 2017 als 2021. Verder heeft Boske een eigen YouTube kanaal genaamd Day1.

Wie is de vriendin van Jay-Jay Boske?

Zijn vorige vriendin was Carolina van Dorenmalen, maar zij gingen eind 2020 uit elkaar. De huidige vriendin van Jay-Jay Boske is de beeldschone Sophie. De twee zijn alweer een jaar samen en lieten dat allebei weten met een Instagram-post. “Ging van mijn kant niet altijd top, zoals je ziet. Maar 1 Jaar samen met deze winnaar!” schrijft Boske bij de post.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophie (@sophie.filmrs)

Wie is Sophie?

Heel veel weten we niet over Sophie, behalve dat ze een beeldschone fotografe is. Jay-Jay Boske en Sophie zijn al tijden regelmatig op elkaars Instagram te zien. Ze zijn ondertussen een jaar samen en waren dan ook nog niet zo lang aan het daten toen Boske voor de tweede keer met Expeditie Robinson meedeed.

Dat Sophie graag fotografeert, is te zien aan haar Instagram. Ze post prachtige foto’s en is in haar berichten ook vaak genoeg te zien met een camera in haar handen. Ook poseert ze graag in bikini op allerlei zonnige stranden, waaronder Aruba en Colombia. Ze houdt dus wel van reizen. Bekijk hieronder een paar foto’s van Sophie:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophie (@sophie.filmrs)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophie (@sophie.filmrs)