1. Dutch Open 2022

Dutch Open is ook dit jaar weer helemaal terug en wij zijn fan. Het is één van de grootste sportevenementen van Nederland. Mocht je niet écht iets met de golfsport hebben, dan raden we je alsnog zeker aan om dit evenement te bezoeken. In de Dutch Open Village is er gezorgd dat iedereen een totaalervaring kan beleven op het gebied van sport, entertainment en lifestyle. Zo is er bijvoorbeeld een speciale baan ontwikkeld waar een heel toffe prijs te winnen valt. Lukt het jou om á la Tiger Woods een hole-in-one te slaan op deze baan, dan maak je kans op een geheel verzorgde KLM-holidays pakketreis (vliegreis en hotel) ter waarde van €1.500!

Ook zijn er andere activiteiten georganiseerd, zoals een reuzenrad, virtuele F1-baan en talloze mogelijkheden om te genieten van heerlijke drankjes en hapjes. Ben je zelf wel een (amateur)golfer, dan is er een andere activiteit waar jouw hart zeker sneller van gaat kloppen. Met ‘Beat The Pro’ kan jij het als amateur opnemen tegen de pro’s. Je krijgt één kans om hen te verslaan en mocht je dat lukken, win je een prijs en eeuwige roem. Challenge accepted! 

Al met al is het een dag om nooit te vergeten. Deze editie vindt plaats bij Bernardus Golf, een baan in het Brabantse Cromvoirt. Wees er snel bij en bemachtig jouw tickets!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dutch Open 2022 (@dutchopen_2022)

2. Rollende Keukens

Mocht je willen genieten van de leukste muziek, het lekkerste eten, de beste drankjes en de leukste mensen? Dan is Rollende Keukens het evenement voor jou. Het Westerpark in onze hoofdstad wordt door verschillende mobiele keukenkarren uit binnen- en buitenland omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant. Je kunt hier het hele weekend tussen 13:00 uur en 23:00 uur genieten van de allerlekkerste hapjes en drankjes. Het beste van alles: de toegang is gratis. Roep je bourgondische vrienden maar bij elkaar en beleef een heerlijk weekend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rollende Keukens (@rollendekeukens)

3. Fête du Champagne & Vins

Wijnen, wijnen, wijnen, klinkt dat je als muziek in de oren? Dan adviseren wij je om het weekend van Hemelvaart te besteden bij Fête du Champagne & Vins in het Rembrandtpark in Amsterdam. Hier kun je genieten van diverse heerlijke soorten champagne en wijn. Naast een drankje, hoort natuurlijk een hapje en dit zijn ze op dit evenement zeker niet vergeten. Geniet van een heerlijke oester bij je champagne en je bent helemaal voorzien. Overdag kun je je vrienden uitdagen door het spelen van leuke spelletjes en in de avond dans je lekker mee met de leukste muziek van dj’s en live acts. Tickets zijn verkrijgbaar op de site en gaan de deur uit voor een bedrag dat ligt tussen de €11,50 en €16,50. Daar krijg je toegang en een heerlijk glad met welkomsbubbels voor terug. Cheers!

4. Breda Jazz Festival

Genieten van een heerlijk festival met een ruim aanbod aan muziek? Dan moet je bij Breda Jazz festival zijn. Het festival heeft maar liefst 21 podia en door de straten is er een parade te vinden. Er is een zeer ruim aanbod aan muziek, dus er is voor ieder wat wils. Je zult zeker een podium vinden met muziek dat bij jou past. Je hoeft alleen maar de grenzen van het gezellige Breda binnen te treden en de festivalsfeer is er al. Dit komt doordat de podia door heel de stad te vinden zijn. Hier zijn verschillende bands aanwezig de een groot deel van de dag zorgen voor muziek. Bij lokale restaurants en cafés is drank te verkrijgen zodat je niet uitdroogt in de hitte. De entree is gratis, dus een kijkje nemen is nooit verkeerd.