De rechtszaak tussen Jaimie Vaes en Lil’ Kleine

Jaimie Vaes ontving een mail over de beslaglegging op enkele horloges, die volgens haar geschonken zouden zijn. Nu stapt ze naar de rechter om te bepalen van wie de horloges daadwerkelijk zijn. “Er wordt nu gezegd dat het nooit een cadeau is geweest”, aldus de ex- van de rapper. “Je weet: als hij wat gaf, dan moest dat vanuit elke hoek gefilmd worden want ‘Jorik was zo goed voor zijn vrouw’. En nu wordt in een e-mail zwart op wit gezegd dat dat gewoon niet waar is.” Gezien het feit dat het een ‘welles, nietes-kwestie’ is, maakt het een moeilijke situatie.

Nu wil Lil’ Kleine ook een vergoeding voor het onterecht meenemen van zijn prijzige schoenen. Jaimie beweert dat ze deze schoenen nooit heeft meegenomen, maar een andere bekende dame lijkt bewijs te hebben.

Op de Instagram-pagina van Fabiola Volkers (bekend van Temptation Island) verscheen onlangs een video waarin zij beweert dat Jaimie Vaes wel degelijk de schoenen van de rapper in bezit heeft, of beter gezegd ‘had’. Ze zou de schoenen verkocht hebben via Vinted. Je raadt het al: deze schoenen heeft Fabiola nu in haar bezit. Ze zet onder de video zelfs ‘@lilkleine je mag je sneakers op komen halen’.

Hoewel natuurlijk niks met zekerheid te zeggen is – aangezien mensen tegenwoordig heel goed video’s kunnen bewerken – is het wel een opvallende kwestie dat Fabiola zich in deze ruzie mengt.

Zie de desbetreffende Instagram-video van Fabiola Volkers hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yola (fabiola) (@yolaaworldwide)