Hoe de polyamoureuze relatie begon

Katy en Rob hebben hun relatie op een unieke manier uitgebreid. Na een geweldige romance in Australië, verloofden ze zich al na zes weken. Maar hun huwelijk nam een ongebruikelijke wending toen ze hun beste vrienden Dee en Will uitnodigden om deel te worden van hun intieme leven. Dit kwartet deelt nu niet alleen vriendschap, maar ook hun bed en hun levens. Oftewel een polyamoureuze relatie, waar monogamie niet om de hoek komt kijken.

In de serie “Love Don’t Judge” vertelt Katy hoe hun vierhoek verhouding begon met een natuurlijke klik toen ze Will en Dee ontmoetten. Hun eerste ervaring met een swingerskoppel verliep zo goed dat de relatie zich verder ontwikkelde. De dames zien elkaar als zussen, terwijl de mannen een hechte ‘bromance’ hebben. Ze delen alles, van dagelijkse activiteiten tot intieme momenten.

Publieke aandacht en online-carrière

De groep trekt graag publieke aandacht. Ze genieten van de verwarde reacties van mensen wanneer ze van partner wisselen tijdens een kus. Hoewel ze kritiek krijgen op sociale media, trekken ze zich hier weinig van aan. Tenslotte zijn ze zelf gelukkig in deze relatie. Ze hebben zelfs een succesvolle online-carrière waarin ze hun ‘volwassen content’ delen.

Hoe werkt deze unieke relatie precies?

De vier benadrukken dat hun relatie draait om samenwerking en wederzijds begrip. Dee beschrijft het als: “Een van de beste keuzes die we in ons leven hebben gemaakt”. Rob voegt toe dat ze als één functioneren. Deze hechte band wordt nog verder versterkt door hun openheid om nieuwe mensen in hun slaapkamer te verwelkomen, waarbij Rob zelfs af en toe mannen voor Katy uitzoekt. Will en Dee zijn van plan om volgend jaar te trouwen en willen hun huwelijk vieren met een swingers afterparty. Het klinkt voor sommigen misschien als een gek voor hen, maar voor deze vier kan het niet beter.

Bekijk de video hieronder voor een goed beeld van hun speciale realtie: