Hij zei dat het ons ‘slechts’ € 3496,57 voor het hek zou kosten

In principe heb je niks te maken met het huishouden van je buren, totdat het gaat om bouwwerkzaamheden rondom het huis. Deze vrouw is behoorlijk in shock, nadat zij er achter kwam dat haar buren een hek aan het bouwen zijn. Dit gebeurde, terwijl zij duidelijk had gevraagd het niet te doen, omdat ze het niet kan veroorloven.

Hij kon geen facturen laten zien

Toen kreeg ze plots een rekening, met een bedrag van maar liefst € 3496,57. Die heeft ze uiteraard afgewezen, want zo diep kon ze niet in de buidel tasten. Op het platform Mumset vertelt de vrouw: “Hij zei dat het ons ‘slechts’ € 3496,57 zou kosten, en dat de klussers er die dag nog aan zouden beginnen. We hadden geen idee om wat voor soort hek het ging. Hij kon ons ook geen facturen laten zien, omdat het door zijn eigen bouwbedrijf werd gedaan. We zeiden dat we geen hek hoefden en ook het geld niet hebben liggen. Bovendien zou het hek op hun erf komen te staan”

De werknemers maken er misbruik van

De werknemers zijn verder gegaan met het plaatsen van het hek. “Ze begonnen met onze heg. Die hadden ze ineens gesnoeid. Ik denk dat ze het draadhek hebben verplaatst, naar ons erf. Hierdoor leek het alsof de heg op hun erf stond. Mijn man was weg en zou later op de dag terugkomen. De werknemers maken hier misbruik van en zullen weg zijn voor hij terug is. Ik ben in shock”, vertelde de vrouw.

Iemand reageerde op het verhaal: “Wat een kwal! Wat zei hij toen hij langskwam?” De vrouw reageerde: “Ik heb hem de kans niet gegeven. Mijn vriend, die een advocaat is, zei dat ik niet met hem moest praten. Anders zou hij kunnen beweren dat er een mondelinge overeenkomst was bereikt. Ik zei dat we zouden praten als mij man terug is, en knalde de deur weer dicht.”