De relaties van de Nederlandse dj

Terugkijkend op de geschiedenis van zijn liefdesleven, valt er te ontdekken dat in het jaar 2016 de Nederlandse atlete Dafne Schippers zijn hart wist te veroveren. Deze relatie duurde tot 2017, waar ‘te drukke schema’s’ de harmonie verstoorden. Ondanks het afscheid spraken ze vol begrip uit dat ze als “goede vrienden elkaar komend jaar zullen blijven steunen.”

Als we de geruchten mogen geloven, heeft de dj uit Armerongen de liefde gevonden in iemand die zich in dezelfde muzikale sector bevindt. Het zou gaan om Vera van de Kerkhof, een jongedame die ook werkzaam als dj is onder de naam VE/RA.

Wie is Vera van de Kerkhof, de nieuwe vriendin van Nicky Romero?

Met een glimlach die meer zegt dan duizend woorden, deelde de dj zijn gelukzaligheid met RTL Boulevard. “Ik denk wel dat ik heel gelukkig ben nu,” onthulde hij, gevolgd door de woorden die verklaren dat zijn dagen gevuld zijn met plezier en genot in het gezelschap van een bijzonder iemand.

Romero vertelde niet exact om wie het ging, maar speurwerk van Reality.nl en roddelkanaal RealityFBI toont aan dat het dus zou gaan om Vera van de Kerkhof. Deze blondine is werkzaam als techno dj en lijkt een ster in wording te zijn. Zo draait ze op grote festivals als Tomorrowland en Wish Outdoor. Dit is ook op social media niet onopgemerkt gebleven. VE/RA heeft namelijk al meer dan 160.000 volgers op Instagram, die ze regelmatig voorziet van leuke foto’s en haar beste tunes. Wij selecteerden een aantal Instagram-berichten van VE/RA. Bekijk ze hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VE/RA (@ve.ra.music)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VE/RA (@ve.ra.music)