Venom 1 een groot box-office succes

De kritiek na de eerste Venom film met een hoofdrol voor Tom Hardy was alles behalve positief. Fans en critici hadden hoge verwachtingen, maar na de release viel dit tegen. De film werd gezien als te braaf voor een ‘duistere’ Marvel film. Toch was de film met een wereldwijde box-office van $850 miljoen een groot succes. Hollywood zou Hollywood niet zijn als ze dit niet als geweldige kans zien voor een mooi zakcentje.

Venom 2 is officieel bevestigd

Pinkner kon in een interview nog weinig tot niks loslaten over het plot. Echter heeft de interviewer goed zijn best gedaan om er nog wat belangrijk nieuws uit te halen. In het verleden heeft Marvel al bewezen niet bang te zijn voor toffe cross-overs met superhelden. Eerst zei Pinkner nog dat ‘ie niks anders kon zeggen dan dat Venom 2 er sowieso aan komt. Wij zijn benieuwd.

venom 2 MAN MAN

Fans zullen weten dat Venom in de strips gerelateerd is aan een andere Marvel Held, Spiderman. ”Zonder dingen los te laten die ik niet mag loslaten, kan ik zeggen dat het alles behalve onmogelijk is dat Spiderman een cruciale rol gaat spelen in de opkomende film” zei Pinkner. Mogelijkheden zijn eindeloos, maar de woorden van Pinkner hebben veel enthousiasme opgewekt onder fans. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.

Genoeg leuks om naar uit te kijken. Zo ook de super harde Netflix Original Triple Frontier die volgend jaar komt.