Wie is Veerle Soeters?

De 26-jarige Veerle Soeters timmert lekker aan de weg als model. Zo heeft zij in 2018 meegedaan met het programma Curvy Supermodel en dat heeft flink zijn vruchten afgeworpen voor de Nederlandse blondine. Zo werkt Veerle momenteel samen met maar liefst zeven labels in onder andere Spanje, Denemarken en Australië, waardoor zij voor haar carrière de hele wereld over vliegt. Verder staat zij ook regelmatig model voor grote merken en was zij kort geleden nog te zien op een enorm billboard in New York. En dat is begrijpelijk, want met zo’n fantastisch boegbeeld voor je campagne wil je wel de aandacht trekken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Veerle Soeters (@veerlesoeters)

De Nederlandse is ook op Instagram populair

Naast haar modellenwerk scoort Veerle Soeters ook goed op sociale media, met bijna 15.000 volgers op Instagram die zij regelmatig verblijdt met de leukste kiekjes op hun tijdlijn. Veerle haar content is zowel bij mannen als vrouwen populair, want waarbij mannen betoverd worden door de meest prachtige plaatjes in bikini en lingerie, genieten vrouwen van de prachtige foto’s die Veerle maakt op de bijzondere locaties waar zij komt. Daarnaast is op haar Instagram ook te zien dat Veerle enorm kan genieten van lekker eten en cultuur. En dat is echt iets wat wij kunnen waarderen in een vrouw. Kortom, Veerle tikt wat ons betreft echt alle boxen aan.

Maar wij zijn niet de enige die fan zijn van deze bloedmooie verschijning. Veerle is namelijk al een aantal jaar op rij terug te vinden in de FHM 500 mooiste vrouwen van Nederland. Zo stond zij in 2018 op plaats 400, stond zij in 2019 op plaats 374 en stond zij in 2020 op plaats 402. Verder had zij in 2021 plaats 161 veroverd en het afgelopen jaar plaats 82. Veerle is dus weer een stukje hoger gekomen in deze lijst en wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat dit prachtige model in de aankomende jaren nog veel verder zal komen. Mocht je nog twijfelen? Check dan vooral snel haar mooiste Instagram-foto’s hieronder en oordeel zelf maar:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Veerle Soeters (@veerlesoeters)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Veerle Soeters (@veerlesoeters)