Wat gebeurt er tijdens het kampvuur?

Het kampvuur is altijd en stressvolle ervaring voor de deelnemers van Temptation Island: Love Or Leave 2023. Tijdens dit kampvuur worden er beelden van hun partners uit de andere villa getoond. Vaak worden deze beelden ook net zo geknipt dat het lijkt alsof ze toch met een andere vrouw of man aan het flirten zijn of dat ze iets slechts zeggen over hun partner. Dit geldt natuurlijk niet voor alle deelnemers, aangezien sommige wel gewoon volledig trouw blijven aan hun partner. Nadat de beelden aan de mannen en vrouwen worden getoond, wordt er ook besproken wat ze denken gezien te hebben en hoe ze zich erdoor voelen. Dit levert vaak pijnlijke beelden op.

 

Hoelang duurt een kampvuur van Temptation Island nu in het echt?

Als je het programma bekijkt dan duurt dit kampvuur vaak maar een aantal minuten. Maar hoelang duurt het nu eigenlijk in het echt? In een aflevering van Drama Island op Rumag vertelt het koppel Mike en Evie er meer over. Ze vertellen: ‘Een week voelt daar als een maand en een dag voelt als een week. Met name de dag van het kampvuur duurt erg lang.’ Het kampvuur duurt voor de deelnemers namelijk ├ęcht uren. ‘Je rijdt daar een uur heen. Je moet een uur in dat bos staan wachten, voordat je de grot in mag.’ Dan mogen ze eindelijk de grot in, maar daar moeten de deelnemers ook weer wachten en naar het vuur staren. Als het dan eindelijk begint, moeten de deelnemers ook nog eens zenuwachtig naar alle beelden kijken en kunnen ze dus nog niet echt relaxen. ‘Ik heb daar zeker anderhalf uur gezeten.’

Hoelang duurt het kampvuur van Temptation Island in het echt?

Na het kampvuur

Je zou verwachten dat de deelnemers na het kampvuur en een uur terug rijden, wel lekker mogen gaan slapen. Maar dat is toch niet het geval. De deelnemers moeten namelijk eerst nog vertellen wat ze gezien hebben en wat ze er van vonden. Niet te vergeten moet hun dag ook nog afgesloten worden met een feestje. Het is dus echt pas midden in de nacht dat de deelnemers naar bed mogen. ‘Ik kwam terug en ik wilde naar bed. Maar toen zeiden ze (de productie, red.): nee, je moet wel even vertellen, wat je gezien hebt. Tja, toen brak ik weer’, vertelt Mike. Je kan dus wel opmerken dat de dagen op Temptation Island erg vermoeiend zijn.