Vanessa Hudgens op Instagram

Ze is een Amerikaans actrice, zangeres en model. Ze werd nationaal bekend door haar filmdebuut die ze maakte in Thirteen. Pas in 2006 vergaarde Vanessa Hudgens grote internationale bekendheid door de rol van Gabriella Montez in High School Musical en de vervolgen High School Musical 2 en High School Musical 3: Senior Year.

 

Dankzij deze films werd Hudgens bekend als zangeres en ze bracht nog in 2006 haar eerste debuutalbum uit. In 2008, na afloop van de filmreeks High School Musical, volgde het tweede album. De bloedmooie Vanesse Hudgens schittert nog steeds als actrice in verschillende films. Dit doet ze onder andere Netflix- kerstfilms The Princess Switch: Switched Again, The Princess Switch 3: Romancing the Star en The Knight Before Christmas ze coproduceerde deze films ook nog.

De Instagram van de knappe brunette is niet te missen. Wat ons betreft kan Vanessa nog steeds je all-time crush zijn. Ook zoekt ze af en toe het randje op met haar foto’s. Check hieronder een paar van de 32 jaar oude Vanessa Hudgens haar Instagram-foto’s: