We kennen Priscilla Huggins als bekend model

Het kan zijn dat je nog niet bekend met Priscilla Huggins dus we willen je graag aan haar voorstellen. Priscilla is een 27-jarige model en ze wordt met de dag populairder online. Ze is geboren in Puerto Rico maar woont op dit moment in het prachtig zonnige Miami.

In een interview laat Priscilla Huggins weten dat ze al van kleins af aan actief is geweest met acteren. Ze had hier ook lessen in maar uiteindelijk bleken haar talenten meer in de modellenwereld te liggen. Na haar afstuderen is ze steeds meer modellenwerk gaan doen en inmiddels wordt ze over de hele wereld gevraagd. Grappig hoe het leven soms kan lopen.

Priscilla is ook erg actief op sociale media

Priscilla Huggins is natuurlijk een prachtige verschijning. Zo heeft ze bijvoorbeeld niet alleen prachtige ogen, maar ook een fantastische body. Haar maten liegen er niet om en ze laat zichzelf ook graag op het internet zien. Ze is dus niet alleen in de modellenwereld actief, maar ze is ook op verschillende sociale media te vinden. Op Instagram begint haar bekendheid aardig hard te groeien. Inmiddels heeft ze zo’n 380 duizend volgers op Instagram en plaatst ze vooral veel prachtige kiekjes van verschillende fotoshoots. Natuurlijk kunnen de vakantie- en reisfoto’s niet ontbreken.

Maar Priscilla is niet alleen op Instagram heel actief. Ze heeft ook een TikTok account en daar plaatst ze vooral grappige video’s van haar reizen en leuke activiteiten. We hopen nog veel meer over haar te horen maar als we haar prachtige ogen zo bekijken, lijkt dit geen probleem te worden. Zie hieronder meer foto’s: