Valerie Hevink reist de wereld rond met haar camera

Groeiend Instagram-fenomeen Valerie Hevink is woonachtig in Amsterdam en weet als geen ander hoe ze met een camera moet omgaan. Het liefst reist ze de hele wereld over met haar camera en laat thuishaven Amsterdam liever voor wat het is. Zo stapt ze regelmatig in het vliegtuig richting Ibiza of Bali en laat haar volgers daar graag van meegenieten. Mede daardoor begint Valerie de laatste tijd aan populariteit te winnen, en dat zien we terug in het groeiende aantal volgers. De teller staat inmiddels op 10.800 volgers en dat aantal blijft met de dag stijgen.

Voordat haar Instagram-perikelen een vlucht namen studeerde de blondine Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam, gevolgd door een Minor Marketing Data Analytics. Natuurlijk kan ze (nog) niet leven van haar online-activiteiten – en moeten haar dure reisjes toch ergens van betaald worden – en werkt dus ook parttime als Hostess in de Hospitality-branche.

Haar plaatjes op Instagram vallen in de smaak

De kiekjes die Valerie met de bijna 11.000 volgers van haar Instagram-account deelt vallen zonder meer in de smaak. De blondine is namelijk erg fotogeniek en loopt het liefst de hele dag in een bikini rond over een tropisch strand. En die setjes zitten haar werkelijk als gegoten, want ze in namelijk in het bezit van een prachtig figuur. Ze wordt daarom door haar achterban aanbeden en is meermaals door haar volgers gebombardeerd als mooiste vrouw van Nederland. Een carrière in de modellenwereld ligt daarmee onherroepelijk in het verschiet, aldus haar trouwe fans.

Op haar Instagram-account betitelt Valerie zichzelf al als freelance model, en het zal een kwestie van tijd zijn voordat ze deze status volwaardig kan dragen. Tot die tijd kan Valerie haar liefde voor fashion kwijt in de regelmatige samenwerking met verschillende lingeriemerken en kan in de tussentijd haar volgers blijven betoveren met haar gezellige Instagram-foto’s. Wat ons betreft verdient ze een plekje in de lijst met de mooiste Nederlandse blondines. Zie hieronder een selectie van een aantal mooie Instagram-foto’s van Valerie Hevink:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Valerie Fleur (@valeriehevink)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Valerie Fleur (@valeriehevink)