De carrière van Gert Verhulst

Gert Verhulst was 25 jaar geleden een van de oprichters van studio 100, waarmee hij dankzij populaire kinderprogramma’s zoals Kabouter Plop, Piet Piraat en Mega Mindy, een flink vermogen heeft kunnen opbouwen. Hij heeft zich dan ook een prachtig vakantiehuis in St. Tropez kunnen veroorloven en jij zou er een weekje met je vrienden kunnen verblijven.

 

Vila Moulin des Graniers

De prachtige villa ligt dicht bij het centrum van de Franse badplaats St. Tropez en het strand van Granier. Het huis werd ooit gebruikt als molen. Tegenwoordig is het Gert Verhulst zijn ultieme vakantiehuis. Het huis biedt op verschillende plekken een prachtig uitzicht. Zo kijk je uit op de baai van Graniers, de citadel en de golf van Saint Tropez.

Het interieur van Gert Verhulst

Bij binnenkomst in de villa, zie je direct dat het huis veel karakter heeft. Het heeft een unieke uitstraling zoals de open hal met een mooie trap waar veel mensen toch blij van worden.

De woonkamer

Ook in de ruime woonkamer zie je wittinten terugkomen. Dankzij de grote ramen valt er hier veel daglicht naar binnen. Het is een heerlijke plek om te ontspannen, maar doordat de woonkamer zo ruim is kun je hier ook al heel wat gasten kwijt voor een gezellige gelegenheid. Toch fijn als dat allemaal past in je ‘vakantiehuisje’.

woonkamer

De ruime keuen

Bij een groot huis hoort ook een ruime keuken waarin je naar hartenlust de keukenprins kan uithangen. Deze keuken heeft een oven, magnetron en een groot fornuis. Dus mocht je een keer geen zin hebben om uit eten te gaan in het nabijgelegen centrum van St. Tropez, dan kun je hier je eigen sterrenmaaltijd maken.

huis Gert Verhulst

De master bedroom

Het huis beschikt over een toren, waarin je de master bedroom kunt vinden. De master is zoals bijna altijd de grootste en chillste kamer van het huis. De ruime kamer heeft net als de rest van het huis tegels in de vloer en een chique uitstraling. Daarnaast bied deze slaapkamer met een open haard en een uitzicht om u tegen te zeggen genoeg mogelijkheden voor wat romantiek. Zoals iedere slaapkamer in dit huis heeft ook deze slaapkamer een badkamer ernaast. Hier heb je onder andere een lekkere ligbad om in te chillen.

huis Gert Verhulst

Fitnessruimte

Terwijl je op vakantie bent, kun je ook weer genieten van een ouderwetse gym-sessie om misschien wat kilo’s eraf te sporten. In het huis van Gert Verhulst heb je een eigen fitness ruimte tot je beschikking.

huis Gert Verhulst

Achtertuin

In de achtertuin van 100 vierkante meter kun je onder andere een zwembad vinden, waar je heerlijk in kunt pootjebaden. Kortom, dit huis biedt genoeg voor de ultieme vakantie. De prijs voor dit huis is alleen wel vrij pittig, wil je dit huis huren dan kost dat je € 28,500 euro per week.

huis Gert Verhulst