De Nederlandse band Krezip is een classic

De bandleden van Krezip zijn sinds vroeger al met elkaar bevriend. Vanaf jongs af aan was muziek altijd al hun passie geweest. De naam Krezip is een anagram van perzik, maar dit is eigenlijk puur toeval. Toen de leden vroeger samen op school zaten kwamen ze met Krezip als een ‘onzinwoord’, maar deze is al die jaren gewoon blijven hangen.

In 1997 is de band écht opgericht en begonnen zij met het opbouwen van een reputatie in het clubcircuit. In 1998 hadden ze een paar optredens waardoor meer mensen hen leerden kennen, maar in 2000 kregen ze pas echt naamsbekendheid door hun optreden op Pinkpop. Hun debuutalbum Nothing Less en hun single I Would Stay werden hierdoor grote hits. Veel van hun Engelstalige nummers zjjn echte klassiekers geworden en kan het Nederlandse publiek moeiteloos meezingen.

Jacqueline Govaert zoekt inspiratie

De band was eigenlijk gestopt in 2009, maar lieten in 2019 weten dat ze op Pinkpop zouden verschijnen. De dag na deze aankondiging waren ze alweer te zien bij een uitzending van De Wereld Draait Door, waar ze de première van hun nieuwe single Lost Without You speelden. Dit is waarschijnlijk het nummer waar jij ze het best van kent. Sindsdien is de band Krezip weer redelijk actief en dat betekent dat er ook weer inspiratie opgedaan moet worden. Om deze inspiratie te krijgen, heeft voorzangeres Jacqueline Govaert een vakantiehuisje gekocht in Santpoort Zuid. Je zou verwachtten dat bekende mensen die hier en daar wel een paar zakcentjes verdiend hebben, grote luxe huizen zou kopen. Dit is nu niet het geval.

Het vakantiehuisje in Santpoort Zuid

Jacqueline heeft een klein bescheiden vakantiehuisje gekocht in Noord-Holland. Het huisje licht dichtbij de zee en heeft een ruime tuin. Het huisje is van hout en bestaat uit maar één ruimte. Naast het huisje staat een kas in de tuin, waar ze haar eigen groente en fruit kan telen. Aangezien het huisje zo dichtbij de zee ligt, kan zie hier wanneer ze maar wil een mooie strandwandeling maken.

Het huisje heeft ze gekocht voor €150.000,-. Dit is zo’n €15.000 meer dan de vraagprijs. Dit heeft ze gekocht met haar eigen geld. Het geheel heeft een woonoppervlakte van 24 vierkante meter. Om lekker knus te zitten en te relaxen, is dit huisje dus perfect. Zie hieronder wat foto’s of kijk op de website van Bekendeburen.

Het vakantiehuisje van Krezip-zangeres Jacqueline Govaert

Het vakantiehuisje van Krezip-zangeres Jacqueline Govaert