De telefoonhouder van Lockjaww hoort op je vakantie checklist en gaat jou helpen om je reis een stuk aangenamer te maken. Als we bijvoorbeeld in het vliegtuig zitten komt onze creativiteit soms naar boven om een perfecte ‘Netflix-situatie’ te creëren. Je telefoon op een doosje leggen, een tijdschrift opvouwen om je telefoon tegenaan te leggen en noem het maar op. In de trein en het vliegtuig is het niet altijd gemakkelijk om een fijne houding aan te nemen. Met de telefoonhouder van Lockjaww op je vakantie checklist kan jij wèl relaxt Netflix kijken in de trein en in het vliegtuig.

Lockjaww telefoonhouder

Uit ervaring kunnen wij melden dat die creativiteit nooit lang standhoudt. Daarom is deze Lockjaww je redder in nood voor in de trein, het vliegtuig of achterbank in de auto. De Lockjaww schuif je vast aan de klaptafel voor je, waar je vervolgens heerlijk relaxt je gedownloade serie of film kan bekijken. Ook over het formaat is goed nagedacht. De draagbaarheid van het apparaat is erg handig. Geen zorgen over opslag of het vervoeren van de Lockjaww, want deze gadget kan je opvouwen zodat het eenvoudig in je tas of broekzak past. Mocht je dus even moeten reizen zonder tas, ook dan kan je nu Netflix kijken in de trein zonder dat je last van je nek of schouders krijgt.

Vakantie checklist Vakantie checklist

Vakantie checklist gadget

Is het nou een vlucht van uren naar een ander continent of een treinrit van Utrecht naar Amsterdam. Kinderen, zakenreizigers, studenten of backpackers, het is voor iedereen geschikt. Dankzij de verstelbare functie kan jij met verschillende apparaten gebruik maken van de telefoonhouder. Smartphones, Tablets en E-readers passen allen in de Lockjaww.

Binnen 2 à 3 dagen heb jij de Lockjaww al in huis. Voor twee tientjes heb jij de ultieme gadget wat series en films kijken een stuk gemakkelijker gaat maken. Voor de mensen die regelmatig in de spits de trein trotseren of regelmatig vliegen is het deze kleine investering meer dan waard. Met een prijs van 19,95.- euro valt het hoog in de toplijst van gadgets.

Vakantie checklist Vakantie checklist

Lockjaww specificaties

Zoals al eerder gemeld is het toegankelijk voor veel verschillende apparaten. In alle grote vliegtuigmaatschappijen kan de Lockjaww worden toegepast en in de trein moet je het kunnen bevestigen op de achterzijde van een stoel. Doordat je de kijkhoek kan aanpassen, kan jij ergonomisch je series en films kijken. Zo krijg je geen irritaties en last van een stijve nek.

Wij hebben de Lockjaww zeker al op onze checklist staan.