Eli is een grote Spider-Man fan

De zoon (Eli) van deze vader (Jeremy) is een behoorlijk groot Spider-Man fan. Hij is vooral groot fan van de film Into the Spider-Verse. Dit is een 3D film waarin Miles Morales de rol van Peter Parker als Spider-Man overneemt. Eli vertelt zijn vader regelmatig dat hij graag zelf Spider-Man zou willen zijn. Hij droomt ervan om Miles Morales te zijn. Daarom gaf zijn vader hem een Spider-Man pak van Miles en vertelde hem dat ze net alsof konden doen. Zo hield de vader van Eli hem tegen de muren en tegen het plafond. Eli vertelde zijn vader dat hij heel graag zelf aan de muren en plafond zou willen blijven plakken. Dit bracht Jeremy op een idee. Hij liet foto’s maken van hoe hij Elli omhoog hield en probeerde zichzelf later uit de foto’s te photoshoppen.

Spider-Man

Waar Photoshop wel niet goed voor kan zijn

Jeremy is echter geen expert in Photoshop. Dit zorgde er voor dat er grote twijfel was of het wel zou lukken. Toch kostte het Jeremy maar 20 tot 30 minuten om zichzelf uit de foto’s weg te werken. Het resultaat is verbluffend. Het lijkt net alsof Elli echt een superheld is. Eli is ontzettend blij met de foto’s. Zijn droom is op deze manier toch nog een beetje in vervulling gegaan.

Eli

De foto’s gaan viral

Jeremy moest van Eli de foto’s naar iedereen doorsturen. Hierna zijn de foto’s viral gegaan op social media. Sony heeft op twitter zelfs gereageerd op de beelden. Elli vindt het ook hartstikke leuk dat iedereen het over de foto’s heeft.

Heb jij de film Spider-Man: Far From Home al gezien? Hij is het bekijken zeker waard, net zoals Spider-Man: Homecoming.