Whisky bedje van een Jack Daniel’s vat

Het staat eigenlijk al vast dat het kind een whisky liefhebber gaat worden. Dat kan toch eigenlijk ook niet anders als je als kind veel tijd gaat doorbrengt in een whisky bedje. Hoe ziet het whisky bedje er dan uit? Hij is gemaakt uit een vat met whisky van Jack Daniel’s. Het resultaat is heel erg vet geworden. Als wij het zo zien gaat het een gelukkige baby worden die heerlijk kan gaan wegdromen zijn whisky vat. Dit bedje zal menig man inspireren om iets soortgelijks te maken.

Bank
Foto: LADbible

Het is het eerste kind van het stel

De vader waar we het over hebben is Harry Newman. Hij is 26 jaar oud. Zijn partner, Kayleigh Arber, die 26 jaar oud is, is in verwachting van een kind. Deze zal geboren worden in november. Dat duurt dus nog wel even, maar zoals je ziet liggen ze al helemaal op schema qua voorbereidingen. Het is het eerste kind van het stel. Harry kwam op dit briljante idee nadat hij het internet afspeurde voor alternatieve baby gadgets. Nadat een bedje van een whisky vat zijn aandacht trok, wist hij wat hem te doen stond. Hij wachtte niet langer dan nodig en ging zelf meteen aan de slag.

Whisky bedje

Nu maar hopen dat het een zoon wordt

Het kostte hem in totaal zo’n 50 uur om het hele bedje te maken. Hij moest zo’n 90 dollar uitgeven. Al met al lijkt Harry het dus prima voor elkaar te hebben. Kayleigh hoopt vooral dat ze een zoon krijgen want dat is maar de vraag. Als ze een meisje krijgen is het bed misschien niet meer helemaal toepasselijk. In dat geval hebben wij in ieder geval al wel een aantal suggesties voor kindernamen.