Opmerkelijke vacature voor droombaan

De mysterieuze miljardair heeft deze opmerkelijke vacature, voor een toch wel droombaan, uitgezet via het Britse uitzendbureau Fairfax & Kensington, dat gespecialiseerd is in het vinden van huishoudelijk personeel. De exacte locatie van het eiland is nog niet bekendgemaakt, maar het is wel al duidelijk dat het zich in de buurt van de Britse Maagdeneilanden bevindt. Toevallig hebben bekende miljardairs, zoals de ondernemer en astronaut Richard Branson en Google-oprichter Larry Page, daar ook privé-eilanden in bezit.

Het eiland ondergaat momenteel een grote transformatie. Volgens George Ralph Dunn van Fairfax & Kensington is het de bedoeling dat in de loop van 2024 de eerste gasten worden ontvangen in het luxeresort. Sign me in.

Wat wordt er allemaal van het koppel verwacht?

De gezochte kandidaten voor deze droombaan moeten ervaring hebben in huishoudelijke diensten in het luxesegment. Daarbij is het een vereiste dat ten minste een van de twee over die werkervaring beschikt. De andere persoon wordt verwacht media-ervaring te hebben, om zo het ‘influencergedeelte’ op zich te kunnen nemen. Zo moeten ze actief het eiland promoten als bestemming voor ‘luxe op blote voeten’.

britse maagdeneilanden testen vacature baan

Je hoeft dus niet te verwachten dat het lekker luieren wordt, want je moet er inderdaad wat voor over hebben. Al blijft het werk en de beloning maakt het ruimschoots goed. Het koppel zal intensief betrokken zijn bij de transformatie van het eiland. Daarnaast zijn ze verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele taken, zoals het organiseren van evenementen en het aanbieden van ‘luxe op blote voeten’-gastvrijheid. Dit alles doe je dan wel vanaf een schitterend tropisch eiland.

Geweldige beloning in de vorm van een torenhoog jaarsalaris

Volgens de vacature is ervaring vereist in exclusieve horecazaken of bij vermogende huishoudens, al komen kandidaten die graag voor de camera staan en ‘gevoel’ hebben met media ook in aanmerking. “Dit is de ultieme rol als influencer”, zegt George Ralph Dunn. Het koppel krijgt dus een salaris van 160.000 Britse pond, omgerekend meer dan 180.000 euro. Verder ontvangt het koppel 25 dagen vakantie, verblijven ze in een luxe accommodatie waarbij maaltijden en drankjes zijn inbegrepen. Om het nog gekker te maken, voorziet de (voor nu) onbekende opdrachtgever het koppel van één retourvlucht per jaar.

Kandidaten worden gevraagd hun CV in te dienen met een link naar een TikTok-filmpje van maximaal 2 minuten. Mocht je nog niet overtuigd zijn van deze droombaan; er is aan het einde van de vacature nog een motiverende boodschap: “Grijp deze unieke kans als een dynamisch en ervaren stel om het gezicht te worden van een privé-eiland in het paradijs. Draag bij aan de transformatie en het succes ervan als bestemming voor ‘luxe op blote voeten’.”

Bekijk hier de vacature.