Action verkoopt Philips draadloze oordopjes

De Action staat natuurlijk bekend om de spullen die ze voor een niet al te hoge prijs aanbieden. En misschien ook wel om de enorme verscheidenheid in hun assortiment. Welke winkel heeft anders shampoo, schriften, decoraties voor in huis en nu dus oordopjes in het assortiment? De oordopjes in kwestie zijn die van Philips 1000 Series. De oordopjes kosten bij de Action slechts € 19,95 en zijn verkrijgbaar in het zwart en wit.

 

Philips 1000 series is een goedkope keuze

Een wat mindere kant van de draadloze oordopjes is dat ze ook leeg kunnen gaan, maar dat weegt natuurlijk niet op tegen het dagelijkse ‘gevecht’ met de knoop in de bedrade oordopjes. Bovendien hebben deze Philips oordopjes maar liefst 15 uur totale speeltijd. Dit is wel inclusief tussentijds opladen met laadcase die erbij zit. Kan je lang genieten van de muziek, terwijl je aan het reizen bent of wanneer je lekker op het strand ligt en even geen zin in al die schreeuwende kinderen hebt.

philips oordopjes action te koop

Je moet alleen niet ter afkoeling even de zee in springen, als je de oordopjes nog in hebt. Ze zijn weliswaar spatwaterdicht, maar dat wil niet zeggen dat je ze ook in kan houden tijdens wat baantjes trekken in de zee. Mocht je ook wat sportiever zijn en gaan hardlopen/sporten in de hitte, ze zijn ook nog eens transpiratiebestendig.

Handsfree bellen is ook mogelijk

We mogen voor onze eigen veiligheid en die van een ander niet met een telefoon in onze handen op de fiets of achter het stuur. Waar je in de auto nog kan bellen met bijvoorbeeld carplay, is dat op de fiets niet zo. Mocht je nu op de fiets je oordopjes in hebben, dan is het dankzij de handige gadget toch mogelijk om te bellen. Dit dankzij de slimme microfoon die ingebouwd is en gebruikt kan worden voor spraakoproepen.