Usher en zijn peperdure horloge

Usher, de onmiskenbare icoon van muziek en mode, veroverde wederom de schijnwerpers op het prestigieuze Met Gala 2024. Zijn geheim? Een horloge dat niet alleen de tijd, maar ook harten steelt. Op de rode loper straalde hij in een uniek pronkstuk van Jacob & Co.: de Billionaire III Ruby, gehuld in 18-karaats witgoud.

Dit meesterwerk van uurwerken is een waar juweel voor het oog, met een kast en armband die schitteren dankzij 656 smaragdgroene robijnen, met een verbluffend totaal van 128 karaat. Alsof dat nog niet genoeg is, prijkt boven de prachtige tourbillon een skeletuurwerk dat is versierd met 57 baguette-geslepen robijnen (het kan gerust een waar staaltje vakmanschap genoemd worden).

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

De tijd lezen was nog nooit zo duur

Dit adembenemende uurwerk werd eerder dit jaar onthuld, vergezeld door even verbluffende Emerald en Rainbow versies. Een trio van horlogekunst dat de grenzen van luxe en verfijning opnieuw heeft gedefinieerd.

Maar aan al deze pracht hangt natuurlijk een prijskaartje. Voor degenen die zich afvragen wat de kosten zijn van deze tijdloze pracht, laat ons u vertellen: het prijskaartje bedraagt maar liefst $ 5,000,000.00! Een bedrag dat alleen voor de meest welgestelden wereldwijd binnen handbereik ligt.

Terwijl Usher straalde op de rode loper, was het onmogelijk om niet te staren naar dit meesterwerk. Met zijn unieke stijl en het vermogen om steeds weer te verrassen, bewijst Usher dat hij niet alleen een ster is in de muziekwereld, maar ook in de wereld van mode en luxe.