De perfecte vriendentrip voor jou en je maten

De warme zomerdagen komen er langzamerhand weer aan en dat betekent: kom van de bank af, laat je favoriete Netflix-serie even voor wat het is en ga eropuit.

Een tour door Amsterdam met genoeg vodka

Heb jij zin weer leuke dingen te gaan doen met je vrienden, onder het genot van een lekker drankje en een culinair hapje? In het weekend van 30 april en het weekend van 7 mei geniet de gelukkige van de mooiste vodka cocktails en foodpairings tijdens een wandeling door het hartje van Amsterdam.

 

Ultieme vriendentrip- top vodka-route door Amsterdam

 

De uitgestippelde route is met zorg samengesteld. Deze route leidt je door de stad langs 6 restaurants die bijzondere foodpairings aanbieden en volledig in het teken van de elementen van de wodka staan. Klinkt dit als de perfecte vriendentrip voor jou en je maten? Lees dan gerust nog even verder.

Bewandel de route van ongeveer 4 kilometer lang binnen een tijdslot van 2 uur, mits je niet te veel drankjes drinkt natuurlijk. Je start bij Argentijns restaurant Salmuera, waarna je doorloopt naar de Amerikaanse bar Super Lyan, vervolgens Satchmo, daarna Freddy’s Bar en The Flying Dutchmen en tenslotte eindig je bij Asian streetfood restaurant Bo Nam.

Aanmelden? Dat doet je zo

Klinkt dit als het ideale uitje voor jou en je vrienden? Om ervoor te zorgen dat jij en je beste maten een ticket bemachtigen, raden wij je aan niet al te lang te wachten. Ga uit van een prijs van €59 per persoon, en kies een dag uit van de aankomende twee weekenden (met de keuze van vrijdag tot en met zondag). De tickets zijn te koop per dag en per timeslot van twee uur. Bij het arrangement ontvang je 6 cocktails met 5 bijpassende gerechten.

 

Ultieme vriendentrip- top vodka-route door Amsterdam

Schaf hier je tickets aan voor de Belvèdere Vodka Trail.