Barbecueën als een baas

Mannen houden van barbecueën. De beste tijd om dit te doen is natuurlijk in de zomer. Dit weerhoudt mannen er natuurlijk niet van om dit ook in andere seizoenen te doen. Deze lente zijn er al genoeg dagen geweest waarbij de temperatuur ruim boven de 20 graden Celsius lag en het zonnetje op onze gezichten scheen. Uit de wind is het zeer aangenaam buiten, dus kunnen we de BBQ gewoon aansteken.

bbq

Om te barbecueën als een baas heb jij het juiste gereedschap nodig. Deze ultieme BBQ-set zorgt ervoor dat jouw grill kunsten een heuse upgrade krijgen.

De Grilla BBQ-set heeft alles wat een grillmeister nodig heeft

Deze must-have draagt de naam Homey’s Grilla BBQ-set. Er zitten drie Homey’s SVART messen in. Het brute aan deze messen is dat ze zijn vervaardigd uit één groot stuk staal. Ook het gedeelte waar je het mes normaal gesproken aan vasthoudt is van staal, alleen is het zwartgeblakerd. Hierdoor zien deze messen er heel bruut uit. Stop ze dan ook niet zomaar weg in een lade in de keuken, maar gebruik ze als echt pronkstuk.

BBQ SET

GRILLA BARBECUE-SET

HOMEY'S €49,95 Shop nu

Het denim schort in de set ziet er tevens stoer uit, met name door de lederen accenten, en is comfortabel om te dragen. Daarnaast heeft dit schort handige zakken waar je al je BBQ-tools in kwijt kan.

grilla BBQ set

Ook zit er een heavy duty grillmat in. Deze is super handig in gebruik. Je kan hem namelijk op het rooster van de barbecue leggen. Hierdoor voorkom je dat er voedsel blijft plakken of dat het door het rooster heen zal vallen. Dit is een échte must have om het nieuwe barbecue-seizoen goed van start te gaan.

Alle essentials van de set zijn stijlvol verpakt in een matzwarte blik. En ook bij het ontwerpen van het blik is er aan de essentie van het barbecueën gedacht. De deksel is namelijk multifunctioneel want deze heeft het perfecte formaat om hamburgers mee te bakken. Vul de deksel met de juiste hoeveelheid rundergehakt en je hebt binnen één beweging het juiste formaat van een hamburger.

Barbecue essnetials

Je kan deze BBQ-set krijgen voor een bedrag van slechts 49,95 euro. Mocht jij echt willen uitpakken en deze BBQ-set ownen als een baas, dan kan jij er zelfs voor kiezen om de Homey messen te laten graveren. Speciale tip van de redactie: gebruik bij het bestellen de code MANMAN15 en pak speciale korting.

Grilla messen homey