De camper uit je stoutste dromen

De SLRV Commander 8×8 Expedition camper is gefabriceerd voor diegenen die iets minder uit zijn op een avontuurlijke reis. Of vakantiegangers die niet met hun rol wc-papier richting het overbevolkte toilethok willen slenteren. Vergeet alle die andere afgezaagde campers, de SLRV Commander overklast ze allemaal. Geen gekloot met krakkemikkige bakjes of verrotte bedden, alles is aanwezig om een prettige reis te garanderen.

SLRV camper

Ook kun je al je maten met gemak meenemen, want de camper biedt een bed voor maar liefst tien individuen. Van een epische keuken, tot prachtige douches en zelfs een wasmachine. Verder is er ook een speciaal watersysteem in gemonteerd zodat je het geruime tijd vol kunt houden op eigen kracht. Dit systeem bevat meerdere tanks, die ieder een andere kwaliteit water vasthoudt; drinkwater, afwaswater en water voor de wc.

keuken

Extra luxe opties

Maar het meest opmerkelijke is toch wel dat deze camper een tweede verdieping heeft, die uitgeschoven kan worden. Het systeem werkt vrij ingenieus. De onderste verdieping is altijd vast en krimpt niet. De muren en het dak van de tweede verdieping schuiven omhoog om bij stilstand voor extra hoofdruimte te zorgen. Als dit allemaal nog niet genoeg voor je is, heb je nog de keuze uit een groot arrangement aan extra opties. Bijvoorbeeld inductie-kookplaten, heteluchtovens of magnetrons, dieselboilers of -verwarming, entertainmentsystemen en nog veel meer. In ieder geval genoeg om een aantal dagen te overleven, in luxe.

camper

Natuurlijk is dit rijdende gevaarte niet goedkoop. Afhankelijk van de keuzes die je maakt ligt de prijs tussen de 670.000 en 1.370.000 dollar, niet voor iedereen weggelegd. Nog even flink doorsparen en wie weet gaat die epische roadtrip ooit een feit worden.

slapen

Voor alle piekfijne details moet je hier zijn. Als dit allemaal nét even te gek voor je is, hebben ze ook een wat bescheidenere uitvoeringen.