De ene Audi is de andere niet. Deze tweedehands Audi RS6 is geschikt voor de liefhebber, de vader en de zakenman. Als je geïnteresseerd bent in Duitse, voordelige, goede en vooral mooie auto’s, is dit wellicht iets voor jou.

Tweedehands Audi RS6: veel auto voor weinig geld

Bij deze auto, die online te koop staat op Autoscout, krijg je betrekkelijk veel voor de prijs die je betaalt. Er staat 142.000 km op de teller, wat betekent dat de auto nog wel even meekan. Toch is hij nog betrekkelijk nieuw (bouwjaar 2013) en perfect onderhouden. Het is een stationwagon waar je dus zelfs met een gezin in past. Wat je er gelijk al bij krijgt zijn o.a. de carbonafwerking van het interieur en exterieur, een sterke geluidsinstallatie van Bang&Olufsen, keramische remschijven en een panoramadak. En dan zijn er nog talloze opties bij te verkrijgen. Dit alles wordt gevraagd voor een kleine 60.000 euro.

Scheuren met een Duitse stijl

Deze Audi RS6 ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog uitgerust met een sterke motor. De 4×4 aandrijving wordt bekrachtigd door een motor met een cilinderinhoud van 3.993 cm³. Hij gaat in 3,9 seconden van 0 naar 100 km/u en heeft een topsnelheid van 250 km/u. Helaas is de tegenwoordige maximumsnelheid in Nederland nog niet de helft daarvan, dus dan zijn je keramische remschijven wel nodig. Om de motor toch goed te kunnen testen op snelheid moet hij dus teruggereden worden naar zijn thuisland Duitsland. Mocht jij jezelf daar dan toch echt willen uitdagen, raden we wel aan om de auto te verzekeren. Anders kan het nogal een duur grapje worden als het fout gaat.

Ook voor de vader niet ongeschikt

Mocht je nu een familie hebben en op zoek zijn naar een mooie wagen die ook nog eens praktisch is om mee op vakantie te gaan, dan zit je met deze aanbieding ook goed. Met zijn 560 PK kun je makkelijk een caravan achter je aan slepen door de heuvels of bergen van je vakantiebestemming. Door de 5 deuren en station wagon uitvoering is hij praktisch en ruim in gebruik. Zo kun je ook door Frankrijk, Spanje of Italië flaneren met je gezin.

Audi RS6