Welke zaak wordt belicht in het tweede seizoen van Netflix’ serie Monster

Na het succes van het eerste seizoen zijn fans erg geïnteresseerd naar het aankomende seizoen op Netflix. In het eerste seizoen volgden we het gehele leven van a tot z van de beruchte Jeffrey Dahmer. Nu in seizoen 2 is het de bedoeling dat we gaan kijken naar de beruchte zaak van de gebroeders Menendez uit de jaren 90.

In het nieuwe seizoen zullen kijkers worden meegezogen in het tragische verhaal van de broers Lyle en Erik Menendez, die in 1989 zich schuldig maakten aan het ombrengen van hun ouders. Het tweede seizoen zal de gebeurtenissen rond deze hartverscheurende misdaad onderzoeken, waarbij de broers beweerden dat jaren van misbruik de motivatie achter hun daden waren, dit terwijl de aanklagers beweerden dat het ging om hebzucht van de gebroeders naar het enorm grote familiefortuin.

Wie spelen er in de serie?

Met een cast bestaande uit bekende namen zoals Javier Bardem en Chloë Sevigny als de ouders, en nieuwe gezichten zoals Nicholas Alexander Chavez en Cooper Koch als Lyle en Erik Menendez, belooft het tweede seizoen van Monster een meeslepende kijkervaring te worden.

Fans uiten hun opwinding op sociale media, waar ze hun anticipatie voor het nieuwe seizoen delen in groepen, zoals Netflix Bangers. Met een mix van spanning en anticipatie kijken kijkers uit naar wat deze volgende duik in het rijk van ware misdaad te bieden heeft.

Kan het de hype waarmaken?

Het eerste seizoen van Monster trok veel kijkers aan vanwege het verhaal en de uitstekende acteerprestaties. Evan Peters’ vertolking van Jeffrey Dahmer was bijzonder overtuigend. Het succes van het eerste seizoen heeft de lat hoog gelegd voor het vervolg, en fans verwachten niets minder dan een meeslepende kijkervaring ditmaal weer.

Met Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story duikt de serie dieper in de psyche van beruchte criminelen, en belooft het alles te vertellen rondom de gebeurtenissen die hebben geleid tot één van de meest spraakmakende rechtszaken van de jaren 90. Nu staat het tweede seizoen van Monster dus op het punt om opnieuw een hit te worden voor Netflix.