Wie is de Turkse volleybalster Zehra Güneş?

Wij mannen vinden niets mooier dan sportieve vrouwen die helemaal opgaan in hun sport en daar is de Turkse volleybalster Zehra Güneş een goed voorbeeld van. De 23-jarige Zehra heeft namelijk echt een passie voor volleybal en speelt momenteel voor een van de beste volleybalteams ter wereld, namelijk VakifBank SK in Istanbul. Ook komt de brunette sinds 2018 uit voor het Turkse damesvolleybalteam en dat is een prestatie om trots op te zijn. In haar succesvolle carrière heeft Zehra dan ook al enorm veel gouden medailles gewonnen. En werd zij zelfs bekroond met de titel Best Middle Blocker in 2015 en 2017.

 

Op Instagram is ze wereldberoemd

Zehra gaat in het volleybal dus een prachtige toekomst tegemoet, maar mocht dit niet zo zijn dan kan Zehra Güneş altijd nog aan de slag als professioneel model. Want met haar bruine haren en donkere ogen heeft zij zeker de looks. Maar wij zij niet de enige die hier zo over denken, Zehra heeft inmiddels namelijk 2.4 miljoen volgers weten te verzamelen op Instagram die zij veelal voorziet van foto’s op het volleybalveld. Waarbij zij in actie te zien is en dat levert toch wel hele leuke plaatjes op. Verder heeft Zehra ook een aantal samenwerkingen met grote merken als Rexona en Mercedes en staat zij hier dan ook regelmatig voor de camera in classy outfits.

Tot slot kunnen we op Instagram ook een glimp opvangen uit Zehra haar privéleven en hier is te zien dat zij naast het intensieve sporten gek is op reizen en muziek luisteren. Maar ze vindt het ook fijn om tijd door te brengen met haar familie en vrienden. Iets wat wij alleen maar kunnen waarderen in een vrouw. Zie hieronder een selectie van de Turkse volleybalster, haar mooiste foto’s en kijk zelf maar:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zehra Güneş (@zehragns18)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zehra Güneş (@zehragns18)